Vad vill du?

Ett par “trick” att snabbare få/nå det Du vill

Hej!

Har du funderat någon gång "var" du är nånstans i livet och tagit reda på vad du egentligen vill?

Tiden går och man hänger med och ibland är det bra att reflektera och ta reda på om det är något man vill göra. Kan vara något nu på direkten eller något där det behövs planering, arbete och fokus för att få till.

Inget fel att leva dag för dag och göra så gott man kan, men det är roligt om man kan veta lite mer vad man vill själv och stämma av med sig själv.

Men hur ska man ta reda på det då... om man känner att man inte riktigt vet? (Är du nöjd som det är nu så kanske du inte behöver veta🥰 men kan vara kul med lite utmaningar med).

Ett sätt är att tänka att det finns ett "utrymme" från där "jag" är nu till dit jag vill i livet. Genom att tänka så, så kan du fråga dig själv; Varför vill jag egentligen det där som ligger framför mig eller att jag faktiskt är riktigt nöjd där jag befinner mig nu? Om det är så att man vill till ett "ställe" i livet där man inte är just nu så kan man förstärka det man vill genom att just ställa sig frågan varför flera gånger och på så vis få många olika svar.

Till slut så kanske det för någon hamnar på tex. att man vill ha sin hälsa i behåll, frihet, ha kontroll över sitt liv, åka på nån resa som kostar mycket, bli en bättre människa, kanske bli helt skuldfri vad vet jag. Så fråga dig själv frågan varför en massa gånger så kommer du gå till botten med vad du egentligen vill. Och på så vis har du minskat avståndet mentalt från där du är nu och dit du vill + att du har gjort din framtid mer inbjudande eftersom du nu vet och har anledning att jobba mot det för att du har sålt in dig på det.

Du kanske vill "någonstans" och tänker; hur i allsin dar ska jag kunna komma dit?
Jag nämnde i ett tidigare inlägg nyss om att du kan peka visuellt med fingret på det positiva istället för att se det negativa och vill du framåt emot något så är det ännu viktigare att göra så för då kommer du inte slösa negativ energi och tid och istället kunna komma snabbare mot det just du vill.

Och vet du redan nu svar på hur du kan gå mot det du vill så kan du börja med något på direkten och vet du inte hur du ska komma dit du vill så kan du alltid prata/lära av någon som redan har uppnått det du vill eller ta den lite långsammare vägen att lära dig själv.

Om du läste mina förra inlägg och lätt kan komma i rätt tillstånd genom rörelse och hitta fokus och skrida till handling så kan du snabbare arbeta bort och stänga "utrymmet" från där du är just nu till där du vill vara :)  Men är du nöjd där du är så är det bara att leva på. 👍

Och tvivlar du på dig själv så kan du försöka minnas tillbaka på "saker" i ditt liv som nu finns i ditt liv som du från början tänkte att inte en chans att det kommer komma in i mitt liv. Ja något som du trott varit omöjligt men att du lyckades ändå. Hur lyckades du med det? Du kanske var mer "hungrig" bara och agerade snabbt så då är det bara att köra på nu igen. Tills sist så ha inställningen att det finns alltid ett annat sätt att lösa saker på om det första sättet inte fungerade, så ge inte upp för lätt.

Ha en riktigt bra dag och hoppas du gillar mina mentala "tänkinlägg" som kommer ibland. 🥰

Kram
Niclas 

PS: Missade du förra inlägget så kan du läsa det här:
https://mryeah.com/detta-har-potential-att-bromsa-utvecklingen-av-alzheimers-och-bidra-till-att-forebygga-dett/

Vad vill du?

Har du ställt dig frågan varför någon gång?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.