Kvaliteten på ditt liv är kvaliteten på dina känslor du har

Kvaliteten på ditt liv är kvaliteten på dina känslor

Hej!

Vet du att du själv kan influera/ändra på hur du mår?😊. Det kan vara lätt att glömma det.

Om du vill att 2022 ska blir ett kanonår så gäller det att ta tag i det nu!

Kanske har du kört fast i tankemönster nu under de sista 2 åren som inte gör dig någon nytta alls.

Jag tänker att nu är det perfekt att börja skapa en ny ännu bättre "historia" inom dig och se framåt. Jag menar om du ändrar vad du intalar dig själv så kan du lättare ändra ditt liv till det bättre.

Häng med här med öppet sinne...

För man ser det man vill se, tex. om vi kör ett litet experiment nu och du kollar efter allt i rummet som är brunt och sedan blundar....och sen säger jag att du ska tala om för mig vad som var rött. Då märker du att det hade varit jättelätt att tala om vad som är brunt i rummet till skillnad att nämna allt som är rött. Ja det är enklare att tala om vad som är brunt resp. rött för det är det bruna du har fokuserat på.

Så viktigt att vi fokuserar på rätt saker och mer på det positiva.

Ofta så är det lätt att ta upp negativa saker, ja att man påpekar detta...i stort och smått. Istället vill jag att du nu ska försöka påpeka positiva saker, ja se/visualisera ditt "finger" peka på en positiv sak och berätta det istället vid matbordet. För det räcker med att man vid matbordet börjar säga nåt negativt om nåt så är alla vid matbordet igång om det bara under nästan hela måltiden, ja du fattar.

Så jag tänker om du ändrar på lite småsaker vad du intalar dig själv så kan du skapa en ny bättre/roligare "historia"/framtid för dig själv och må så mycket bättre och påverka andra mer positivt. Men det är ju inte lätt att ändra sig om man inte från början mår så bra och för att ändra på detta så är det kanon att börja med att ändra på sitt tillstånd i nuet.

Och det gör man genom rörelse. För efter du har rört på dig lite så mår du bättre och rörelse skapar känslor. Så kvaliteten på ditt liv är kvaliteten på dina känslor du har. 

Imorgon kommer jag delge en enkel rörelse så att dina känslor du har inom dig blir positivare på bara nån minut...så håll utkik imorgon, fortsättning följer...

Ha en bra dag!

Kram
Niclas


PS: Kolla gärna  mer i bloggen om du kanske har missat något bra 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.