Förbättra dessa 3 saker

Dessa 3 områden ihop kommer göra dig “bättre” snabbare

Förbättra dessa 3 saker

Förbättra vanor, kunskap och tro mer på det du gör.

Hej!
Idag tänkte jag inspirera dig till att tänka till lite.🥰
Upplever du att du inte lever till din fulla potential? Eller vet du om att du borde bli bättre på nånting? Kan vara vad som helst som du känner är viktigt för dig.

Eller är du ute i arbetslivet och känner att du står och "stampar" och inte kommer någon vart?

Oavsett så kan dagens tips få dig att tänka till så att du kan gå mot att bli en "större" människa och bättre version av dig själv.

Om du kollar på första bilden så ser du att det är 3 spalter med olika block av vanor/karaktär, kompetens och övertygelse. Alla dessa 3 hänger ihop. Jag har visat med färger vad en person kan tänkas besitta inneha på sitt jobb tex.

För om vi säger att det är en som vill bli bättre på sitt jobb och har rätt så dåliga vanor/karaktär, ja kanske kommer för sent jämt eller slarvar med mat, rörelse och sömn etc. Så kommer detta påverka helheten. Så genom att förbättra sina vanor  och "följa" pilen uppåt med nya "färgblock" av bra vanor/karaktär så ökas ytan/arean av din totala potential. ❤️

Ökar personen i fråga också sin kompetens i sitt jobb och dessutom känner sig övertygad och tror helt och hållet på det man håller på med så ser du att helheten, ja ytan/arean är mycket större.

Se bilden nedan också som kan visa personens "max". Så bara genom att få bättre vanor/ha bättre karaktär, öka sin kompetens och övertygelse så ser du att "arean" med färgade block ökar rejält.

Är det någonstans du kan ta med dig detta och verkligen bli lite bättre, lära dig mer utav och sätta lite mer tilltro till?

Isåfall kan det gå snabbt för dig att bli bättre! 💪 

Ha en fortsatt fin dag!

Kram
Niclas 

PS: Läs fler inlägg här på bloggen om du missat nåt... https://mryeah.com/

Utnyttja allt inom dig, tro på det, lär dig och få in bättre vanor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.