Reflektion

När kan det vara bra att reflektera?

Hej,

Hoppas allt är bra med dig!

Bukar du reflektera? Ja, har du reflexer på dig just nu så förstår jag att du gör det, men inte det jag tänker på. 😂


Hösten brukar alltid gå i ett tycker jag. Det är alltid ett bra tillfälle att bara jobba på. Men det är bra att stanna upp och reflektera.


Det är kanon att ta söndagen till att reflektera över de 6 andra dagarna varje vecka. På så vis kan man bli mer närvarande i sitt liv.

Tex. man kanske inser att man inte har träffat "någon" person på länge eller så inser man att man behöver göra något som man själv tycker är kul. Kan också vara att man inser att man har rört på sig för lite eller glömt att göra något man borde ha gjort.

Det är alltså kanon att ta en dag i veckan att bara reflektera men också att man "granskar" de 6 dagar som har varit.

Tex. Vem träffade jag ej... vad gjorde jag ej... vad missade jag... vad måste jag bättra mig på... och sen kan man göra en bättre planering för de nästkommande 6 dagarna. 

Ja då kan man komma ikapp snabbt med det man har "missat" i veckan. Ofta räcker det med att man skriver in i sin kalender sen innan man lägger sig på söndags kväll och så "visualiserar man/tänker man igenom" veckan som kommer. Då är det större chans att det som man tänker göra blir av. 😍💪

Perfekt tillfälle att ta söndagen till att reflektera och förbereda sig bättre för nästkommande vecka.❤️


Ha en fin dag!

Kram
Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.