Julafton

God Jul och Gott Nytt År, i januari körs det nya upplägget igång

God Jul! 🎅

Hoppas du hade en Riktigt bra julafton och jag önskar dig en fortsatt God Jul och ett Gott Nytt År!

Jag har ett nytt 5:2-upplägg på gång som jag räknar med att släppa i mitten av januari.💪😍

Fokus denna gång är att få bort "fettet" på ett mer enklare sätt och samtidigt bibehålla muskelmassan.😊

Vi kommer köra med samma frukost på ca 400 kcal varje dag och sedan har jag kommit ner till 10 nya enkla recept (gjort över 20 st nu) på ca 400 kcal som jag tycker är enkla, bra och jättegoda. Dessa recept har vi till lunch eller middag. 

Och tillhör du dem som bara vill ha nya recept och få inspiration så är det perfekt med, så alla (både män och kvinnor) kan hänga på. Och vill man äta mer så gör man det och ser recepten som en inspiration.❤️

Men jag är redo för en nystart 2024 och ser det är då allt vänder. Det har varit en rätt tuff höst med mycket jobb och tagit sådan tid för mig nu att få till nya recept.

Hoppas du hänger på i mitten av januari sen! Denna gång kommer man få kanonresultat för jag har kört tex. med denna frukost nu (avslöjas i upplägget) i över 1 månad och bara på den förlorat fettmassa😊

Ha en riktigt bra juldag nu!

Kram
Niclas

PS: I mitten av januari är mitt nya upplägg helt klart.

10 st recept + 1 st frukostrecept.

Kommer levereras som en PDF-fil och kosta 150kr.

Perfekt att starta 2024 med detta upplägg.
Håll utkik här på bloggen och hoppas du hänger på sen. 
❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.