Sen planering inför morgondagen men allt går lösa enkelt

ca 2 tomater, 35 gram pistasch nötter och 20 gram Goji bär. Babyspenat bladen slut.
ca 2 tomater, 35 gram pistasch nötter och 20 gram Goji bär. Babyspenat saknas.

Nu är det sent och jag ej planerat så noga för morgondagen. Men det går snabbt för mig att skapa en halvfasta dag. Jag tar fram 2 tomater väger in dem och tar av lite på ena så de väger 200 gram. Sedan väger jag in 35 gram pistasch nötter och 20 gram goji bär. Men ser i kylen att jag glömt köpa den lilla babyspenat påsen på 65 gram. Men ingen fara blir att springa in till ICA Maxi innan jobbet och köpa en standard påse babyspenat på 65 gram så är lunchen klar.

Sedan ser jag att ägg och blåbär finns till frukost. (1 ägg + 100 gram stora blåbär).

Även 1 tomat, 1 äpple och lite paprika som blir totalt ca 115 kcal ser jag ligger fint i kylen som jag kan ha runt 17.00 tiden.

Även te påsar för kvällen;)

Svårare än så här gör jag det inte och vips har ni en halvfasta dag på ca 600 kcal.

Krydda på med lite salt och örtkrydda så är allt klart. Låt väl smaka:)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.