Vegetariskt upplägg

Planer på vad jag ska skapa sen, plus har du missat häftet?

Om du har missat det vegetariska upplägget så kolla in det här

Hej!

Båda jag och Sofa kör på och håller i med våra måndagar med 5:2 (~800kcal).

Har du inte hunnit testa receptet för den dagen så gör det, denna dag fungerar toppen! .😍💪❤️ 
Jag beskrev exakt denna 5:2-dag i ett tidigare inlägg som du kan komma åt här: https://mryeah.com/nu-ar-youtubefilmen-klar-basta-52-dagen/

Till den dagen så gjorde jag en kortfilm där du enkelt kan hänga med:
https://youtu.be/RJRHZbYuD84

Ville bara påminna om denna dagen för jag fått in från flera som tycker den är kanon!

Fungerar t.o.m. bra ihop med träning och recepten är proteinrika så att dagen flyger fram, visst runt 17-tiden kan jag känna av lite ibland att jag behöver äta något för att må som allra bäst och då gör vi broccolisoppan på studs med ägghalvor i och sen på kvällen blir det en stor kopp te och slötid.

Både jag och Sofia märker att vi får sådan bra energi med (iallfall halva dagen 😂) och att vi båda känner att kläderna sitter mycket lättare nu efter så många veckor med detta.

Nästa steg för mig är att med denna dagen lägga till några nya dagar sen och skapa en 3 veckors utmaning i hälsans tecken. Där jag också knyter in vad vi äter på de vanliga dagarna och hur man håller energin uppe och mår som bäst.

Jag funderar på att göra som tidigare med ett fysiskt stabilt häfte som detta: https://vitaminotek.com/kurser/vegetarisk-mat-i-20-dagar-som-52-eller-ej

Men inte vegetariskt bara då utan av allt så som jag och Sofia kör. Och sen sätta ett datum då vi alla kör i 3 veckor för att höja energin och bli lite uppstyrd med detta nya häfte💪

Skulle kanske kunna heta: 3 Veckor Till Nya Krafter...eller nåt.

Men mycket jobb med det så vet inget datum ännu, men innan sommaren hade ju varit toppen eller perfekt i slutet av september när hösten är på ingång och man njutit färdigt av sommaren.😊

Ha en fortsatt fin dag!

Kram

Niclas

PS: Jag har inte marknadsfört mitt vegetariska häfte så mycket så kanske har du missat detta? Så vill du göra mer av det vegetariska i köket så är detta häfte perfekt! Kolla vad de som har skaffat detta häfte säger på sidan: https://vitaminotek.com/kurser/vegetarisk-mat-i-20-dagar-som-52-eller-ej
 
Scrolla ner på sidan där så ser du vad en del får för resultat och vad de genuint tycker om detta häfte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.