Igår kväll körde jag den enkla varianten

igår
-Min frukost igår, Sofia körde ägg och Finn Crisp.

Äntligen fredag morgon och igår körde jag min halvfastedag. Den flöt på enkelt och till middag körde jag som Sofia, lätt yoghurt med äpplebitar i och kanel på. Ibland är det gött att bara köra på något riktigt enkelt.

Blev en kopp grönt te på kvällen och vi upplevde båda att dagen flöt på utan problem och hunger:)

Ikväll blir det tacos!

5 thoughts on “Igår kväll körde jag den enkla varianten”

 1. Ja Anita det går lätt:)
  Kör ett normalstort ägg och en Finn Crisp till frukost.

  Sedan till lunch tar du och delar en Mozzarella(basilika smak) mitt itu. Ta halvan och dela den i småbitar och plasta in andra halvan;) ta lite lök och skiva upp 100gram körsbärstomater(efter första gången vet du ca vad du ska ha sen) Strö några cashewnötter över och en tsked olivollja, strimla lite isbergssallad över allt.
  Sedan vid 17-18 tiden tar du och häller upp 2dl lättyohurt och hackar ner ett äpple och kryddar med kanel.

  Så klart en dags meny som smakar gott och relativt enkel;)

  Lycka till!

  Mvh Niclas

 2. Hej!

  Jag skulle vilja ha lite tips på enkel mat men gärna både varm och kall. Ingen lax bara, inte mozzarella eller andra ostar. Ej heller nötter eller äpplen. Gärna lite olika frukostar.

 3. Soppor är mitt bästa tips, man blir mätt och varm och hungern känns inte. Viktväktarnas soppor är ett perfekt lunch val för mig, gulasch soppan är super, potatis /purjo rekommenderar jag dock INTE, den fick jag hälla ut, osmaklig. En enkel linssoppa kan man göra själv.200kcal.
  Strimlad morot 80g, 30g hackad lök, 0,5dl röda linser, 2,5dl vatten, en halv buljongtärning och ev lite persilja. Koka ca 15 min och mixa med stav. Krydda efter smak. Gör dubbelsats så har man båda middagarna klara den veckan.

  1. Hej! Ja soppor är bra, idag körde jag en gulasch och stått mig bra på den. Tack för tipsen Inger! Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.