Taco krydda utan e-ämnen, har ett bra tips till dig.

tacokrydda

 

Igår kväll åt vi goda tacos. Jag vill ge ett tips hur jag gör våran tacokrydda som inte innehåller några e-ämnen:)

Stek ca. 500 gram nötfärs i smör. Tillsätt lite vatten. Sedan blandar du i 6 olika kryddor. Börja med 2 tsk Chili powder och 2 tsk Paprika mild:

chili
2 tsk Chili powder
paprika
2 tsk Paprika Mild

Sedan blandar du ner 1 tsk vitlökspulver, 1 tsk spiskummin, 1 tsk lökpulver, 1-2 kryddmått Cayenne Peppar.

vitlökspulver
Vitlökspulver
spiskummin
Spiskummin
lök
Lökpulver
cayenne
Cayenne

Sedan är det bara salta och peppra lite så är allt klart och ni har en god tacomix utan e-ämnen!

Imorgon kommer söndagsreceptet ut kl.12.00 Då är det Malin Söderbergs tur att bjuda oss på en god laxmeny:)

Sedan har jag en fråga angående min 5:2-app. Tycker ni den fungerar stabilt och tycker ni att det räcker med att ha inköpslista och recept i den? Tycker ni att jag ska lägga upp min app i App-store och Google play? Och om jag gör det tycker ni då att jag ska hålla det riktigt enkelt med att endast ha väl testade recept i den som funkar kanon med inköpslista och recept. Eller är det något mer ni verkligen önskar ha i en app som jag då kanske kan få till:)

Vore kanon om jag kunde få lite feedback om min 5:2-app. Ja, jag vet det är inte så många recept i den men får jag in lite nya menyer framöver och söndagsrecept så kan det blir bra det här:)

Ha en skön lördag mina vänner!

 

8 thoughts on “Taco krydda utan e-ämnen, har ett bra tips till dig.”

 1. Hej Gunilla! Ok jag ska maila dig och se om det löser sig….men tack för din feedback…verkar vara helt klart en del som har svårt att komma åt den då den står o tuggar för länge….appen är snart uppe i App-store och Google play nu. Då blir det stabilare hoppas jag:) Mvh Niclas

 2. Jag kan ju då inte heller få ner appen på min iphone 5, det bara tuggar i all evighet… Så jag röstar ju för appstore givetvis!

  Sen ang din tacokrydda så vill jag bara ge ett tips för latmånsar, som inte har tid el lust att blanda själv. LCHF butiken i Malmö (finns på nätet med) har en utomordentligt god o dryg tacomix helt utan tillsatser. De har även en hel del andra kryddmixer. Bara ett litet tips :) https://www.lchfbutiken.se/c/303/kryddor-smaksattare

  Om man vill skicka in ett söndagsrecept vart mailar man då?

  Ha en underbar dag! Kram Lena

 3. Störande med denna teknik då en del har strul tyvärr hoppas snart min app är godkänd för App-store, google Play så allt blir stabilt. Mvh Niclas

 4. Härligt att höra när nån får appen att funka;) Tack för orden, ja vår ide är att endast köra menyer som fungerat under rätt lång tid:) Ja flytta är lätt och bara känna hur sin dagsform är hur man vill flytta:) Lycka till! Mvh Niclas

 5. Ja:) jag vet…går inte så snabbt och testa fram men söndagsrecept som funkar bra för mina läsare kommer jag lägga upp kontinuerligt i den nya appen också:) Ha det fint mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.