Vi börjar på ett nytt test och Mozzarella/Lax menyn är favvo nu.

tidigt
Mozzarella/Lax menyn är favvo nu. Idag blev det ännu en gång isberg för Basilikan var slut.

 

Tidigt i ottan körde jag ihop Mozzarella lunchen. Denna meny är helt klart vår favvo. Mår riktigt kanon av den under dagen och så är den god:)

Vi har testat med tonfisk i sallader men vi känner både jag och Sofia att vi stryker allt och börjar om på ett nytt test, Den höll inte måttet helt enkelt. Nya tag så kommer vi snart fram med något nytt.

Men så länge njut av sommarmenyn och mozzarella/lax menyn som är riktigt bra.

Ha en bra dag mina vänner!

4 thoughts on “Vi börjar på ett nytt test och Mozzarella/Lax menyn är favvo nu.”

  1. Hej Niclas!
    Ska testa Mozzarellamenyn i morgon för första gången. Spännande, hoppas jag gillar den lika mycket som ni.
    Ett önskemål från mig är att ta fram en meny där lunchen är en soppa nu när det bli höst o vinter. Tonfisk tycker jag personligen mättar dåligt och ger för mig inte så lång mättnadskänsla. Hälsningar / Hanna

  2. Hej!

    Alla matersättningar, shakes och bars rekommenderar jag ej utan tycker ni ska köra på vanlig näringsrik mat! Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.