Vad som händer nu?

armhavningar
Michael tränar mig:)

Igår tränade Michael Hansson Sjöö mig för första gången och idag har jag träningsvärk. Michael har lyssnat riktigt bra på mig då jag vill ha ett upplägg som passar mig och de allra flesta utan att ens behöva gå till gymmet om man inte kan eller vill.

Tanken är att jag själv ska testa ut ett program under 4 veckor med Michael
som jag sedan kan köra hemma själv och fläta in 5:2 i detta. Flexibilitet, tillgänglighet och bli vältränad är det jag vill ha ut av programmet:)

Om vi hittar ett bra sätt och allt funkar bra på mig kommer vi delge er alla detta i någon form i december.

 

5:2-appen är bättre nu sedan starten och under menyn inköpslista och recept kommer endast hela “halvfastedagsrecept” finnas som jag har utvärderat håller måttet under en hel dag. Under Söndagsrecepten kommer det mestadels finnas enskilda recept som ni själva kan pussla ihop till er dag. Appen byggs på med nya recept vecka efter vecka.

appen
5:2-appen kommer bli kanon på sikt…
StoreIconApple
Till App Store…
StoreIconGooglePlay
Till Google play

 

I fredags körde jag gokart med jobbet, det var riktigt kul men det var många som fick en hel del blåmärken och go frisyr efteråt:

gocart
Gokart var skitkul…

kottsoppa

Imorgon fastedag och jag ska testa en soppa till. Få ser hur bra man står sig på denna köttsoppa med grönsaker från Knorr.

Jag ska också testa att blanda kvarg och yoghurt till frukost.

Återkommer hur det gick:)

Ha en go dag imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.