Snabb 5:2 planering inför jobbet imorgon. Semestern är slut:)

jagskane
Idag tog man ett sista dopp innan hemresan. Imorgon är min semester slut och det är dags att börja jobba:)
inhandla
Bra med 5:2-appen innan man ska handla. Bara checka av vad som finns hemma och skriva ner på en lapp.

Ikväll gick det riktigt snabbt att planera “fastedagen” inför imorgon. Sofia ska vara hemma några dagar och skola in vår äldste son så jag planerade riktigt snabbt morgondagens meny med hjälp av min 5:2-app.

Ett bra tips är att klicka på inköpslista och sedan snabbt kolla vad man har i kylskåpet och sedan skriva ned endast det man saknar. I affären har man sin lapp med endast det man behöver.

Hemma sen klickar man bara på recept och sedan har jag telefonen liggandes bredvid och väger snabbt in min meny. Tvätta händerna om du tar i din mobil mellan invägningen av varor om den inte är helt ren;)

Ikväll väger jag bara in min lunchlåda till jobbet och till Sofia en tallrik som hon kan ha till lunch. Middagen väntar jag med till efter jobbet imorgon.

fetainhand
Varorna inköpta och då är det bara trycka på recept och enkelt väga in!
Fick bli sommarmenyn imorgon.
tallrikin
Då sommarmenyn innehåller exakt samma kcal som män gör detta enkelt att göra 2 tallrikar för mig och Sofia. Jag häller sedan ner min tallrik i en matlåda.
matladan
Vips! Så var morgondagens lunch fixat. Och Sofia är glad att hon bara kan sätta sig ner och äta lunch imorgon. Det ger pluspoäng:)

Jag är riktigt taggad att köra igång med 5:2 igen och hoppas NI känner så med. Semestern har varit härlig och med all sin rätt har jag medvetet inte kört 2 “fastedagar” i veckan. Men imorgon börjar vi igen och vad är inte bättre att vi är många som kör igång nu och börjar resan mot en bättre hälsa och långt liv;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.