Kom igen, nu kör vi:)

kvall

 

Hoppas ni kommit igång efter semestern! Morgondagens lunch till mig och Sofia precis gjord.

Spelade match ikväll, 1-1 varav en assist;) och kroppen höll riktigt bra med tanke på att det var i Juni jag sprang något senast. Perfekt väder för fotboll! Sedan var det tråkigt att Elfsborg inte slog Celtic ikväll.

Nu vill jag peppa er lite. Förra sommaren vid denna tid vägde jag 10 kg mer än nu. Då gick jag upp mycket under mina 5 veckor jag var ledig då:)

Men på denna semestern behöll jag min vikt genom hela semestern trots en massa grillning och en hel del öl som jag älskar ta nån på soliga dagar. Jag och Sofia tyckte det kändes riktigt sunt att äta vår sommarmeny som vi nu har i 5:2-appen efter några vanliga grilldagar.

Vi körde 6:1 i stort sett under hela semestern.

Jag bara måste berätta hur jag kan göra en sommardag klockan 15.00 och solen gassar. Jag lägger ett stort ölglas i frysen en timme (kl.1400 typ) Sedan tar jag en väl nedkyld Peroni och häller upp i det isiga tjocka glaset. Sedan är det bara njuta av ölen och solen:)

peroni

kall
En bild jag tog i somras hemma i trädgården.

 

3 thoughts on “Kom igen, nu kör vi:)”

  1. Hej! Ja visst är den god:) Ett kilo inte illa;) Jag höll typ min vikt under semestern och det är jag verkligen nöjd med:) Bara köra på nu. Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.