Pia Mollin i Expressen

pia

 

Expressen har skrivit en artikel om Pia Mollin som liksom jag och så många andra får bra resultat av 5:2.

Känns som man är helrätt ute med 5:2 för jag får så mycket feedback från ER att ni verkligen mår bra av denna “diet”.

– Dieten är enkel och jag mår mycket bättre i dag, säger hon.

Jag och Sofia har några dagar kvar på semestern. Vi ska kräma ur den sista solen hoppas vi nu under veckoslutet. Sedan på måndag börjar hösten och det är dags att lägga semestervanorna åt sidan och hitta fokus i träning och köra 5:2 måndag och torsdag igen.

Perfekt på måndag att börja med 5:2 om ni inte gjort det. Känns som många kommer ta tag i 5:2 på riktigt igen nu efter semestern. Berätta gärna dina planer för det är kul att läsa hur andra lägger upp sina dagar.

3 thoughts on “Pia Mollin i Expressen”

 1. Hej Marianne!
  Härligt det känns bra för det är ett bra tecken.
  Spännande att se prover sen då:) Lycka till i fortsättningen!

 2. OMG har du lagt ut det på din sida? Jag har gjort allt för att dölja det. Dagen det var i tidningen och på löpsedeln gick jag inte ut alls…..
  Är på flyget hem från Malta och jag har fastat här med. Längtar efter att få ställa mig på vågen. :-)

  1. Hej Pia!
   Ja haha:) Så går det;)
   Det är ingen fara det är bara du själv som tänker på det. Jättebra bild ju:) Lycka till i fortsättningen!
   Mvh

   Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.