Nu är hösten här och då passar det bra att börja träna mera:)

Förra veckan körde jag mitt första styrkepass på bra länge. Vilken go träningsvärk jag fick:)

Imorgon har jag sista fotbollsmatchen för säsongen och den aktiviteten måste ersättas av något annat kul.

alvin
Min äldsta son för några år sedan;) Fotboll är kul.

Nu när höstmörkret kommer känner jag mig verkligen motiverad att komma igång och få en ny härlig träningsvana. Kanske ska jag spela innebandy någon timme eller lite tennis för att det är kul. Iallafall ska det bli minst en dag av styrketräning och en dag av något jag tycker är kul varje vecka:) Inte så långt kvar tills jag ska köra med PT :)

Sofia körde fastedag idag och jag gjorde hennes mat i morse då jag är van och gör den blixtsnabbt. Får nog ta och filma när jag gör Mozzarella menyn:) Själv lägger jag nog min fastedag på ons eller tors denna vecka. Nästa vecka får det nog bli 2 dagar:) För till helgen ska jag i väg med grabbarna och åka bastuflotte och dricka öl. Öl drack jag även några i helgen då jag tog höstens första bastu igår.

Ett bra 5:2 tips: Kör på 1 eller 2 menyer ofta som du har finslipat på som är anpassat just för din dag + att du kan få ihop dem snabbt. Men de måste vara nyttiga:)

Glöm inte att njuta av livet mina vänner!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.