Jag är med i Boråskuriren idag

kurir1

 

kurir2

 

Detta såg jag på kafferasten nyss:)

Lunchrast nu och då får jag passa på och göra ett inlägg.

Borås lokala tidning som heter Boråskuriren ringde i måndags och fråga om de kunde få en intervju. Känns riktigt kul då tidningen går ut till alla hushåll i Borås gratis.

Artikeln och hela tidningen kan ni läsa på nätet också:

Till artikeln

En riktigt bra artikel. Det enda jag såg som var lite lite fel var att det är typ ca 8 kg på 4 mån ej 10 kg, men det är ju småpotatis;) 10 kg mer vägde jag sista semesterdagen förra året om man jämför denna semesterns sista dag:)

I och med tidningen idag så kan det vara många som vill ha mina 2 menyer i min 5:2-app som är gratis för mina följare:) Man får då också löpande 5:2 relaterad info från min blogg och direkt ett  PDF på mitt bästa recept för en halvfastedag. Det är bara inhandla varorna och väga in efter receptet (Kolla bara vad just ert ägg till fukosten väger då det finns olika storlekar;)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.