Fler bilder

Före 5:2 dieten
Före 5:2 dieten, här vägde jag 85 kg
Efter 7-8 veckor med 5:2 dieten
Efter 7-8 veckor med 5:2 dieten 76,3 kg. Foto: Thomas Johansson och jag en av dem med självutlösare:)

Min hustrus bror var här med några olika öl i tisdags som vi tog i solen. Han glömde en i kylen. Vilken tur. Efter middagen nyss så slank denna ner fint. Otroligt god ju!bild (1)Jag märker jag mår kanon dagen efter en halvfasta dag. Alltså innan jag tagit något fredags vin eller öl;) 5:2 är det perfekta upplägget för mig. Idag har jag ätit nyttig frukost och en go kycklingsallad till lunch men också unnat mig en tårtbit som jobbet bjöd på och sedan blev det en bulle på eftermiddagen.

Middagen blev barnens favvo: Köttfärssås och spaghetti(vit fiberpasta, lite GI tänk;)

Jag tycker 5:2 är ett perfekt upplägg långsiktigt. Jag kan unna mig allt med måtta 5 dagar i veckan och får upp tänket att äta nyttigt då med. Det är ju bara 2 dagar man har något “över” sig.

Ha en trevlig helg gott folk.

Imorgon blir det fotbollsmatch med goa gubbar.

2 thoughts on “Fler bilder”

  1. Men åh, vad glad jag blev att du har en blogg! Googlade för femtioelfte gången på allt som har med 5:2-dieten att göra och hittade dig som jag nyligen läste artikeln om, i Aftonbladet! Den artikeln blev även mitt beslut att pröva på detta och börjar imorgon! Tror stenhårt på detta! Och din blogg kommer vara till stor hjälp! :)

    1. Härligt och kul att du ska köra! Jag tror stenhårt på detta med. Lycka till nu och hör gärna av dig sen hur det går:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.