Få i PDF-format så du kan skriva ut mitt bästa 5:2 recept.

Ultralätt

 

Igår var jag med farsan och kikade in Ultralätta flygplan. Härlig kväll och snällt folk som visade oss planen och så fick jag känna på spakarna:)

Från Ultralätt till att bli ultralätt så har jag skapat PDF:er ni kan skriva ut och använda i sin helhet. Ni som är med i mitt nyhetsbrev behöver inte göra detta då jag precis skickat ut till er.

Dessa 2 st PDF:er kan du få på din email nu:

 • 500 kcal för Kvinnor en halvfaste dag
 • 600 kcal för Män en halvfaste dag

Ni som vill ha mitt allra bästa recept på PDF kan slänga iväg ett blankt email till niclas@aweber.com så får ni ett email direkt som ni ska bekräfta och sedan kommer ett email med de 2 st PDF:er + info om 5:2.

Annars kan ni ansluta direkt till min nyhetsutskick om 5:2 på denna länk

GLAD MIDSOMMAR SÄGER JAG REDAN NU!

6 thoughts on “Få i PDF-format så du kan skriva ut mitt bästa 5:2 recept.”

 1. Glad midsommar själv! Jag har en fråga..är det viktigt att komma upp i 2000kcal på ätardagar? Jag äter lchf och klarar mig på typ 1300..

  1. Borde ju vara helt ok. För är man frisk och ej undernärd och du äter som du gör vanligt….och vanligt för dig är 1300 kcal/dag så
   ser jag inget ont i det. Vad jag sett på nätet verkar det vara många lchf:are köra periodisk fasta med gott resultat. Som är snarlikt 5:2 typ. Men de kör kanske 9 veckor sedan stopp. Verkar som ingen kör det jämnt hos lchf folk? Vet inte det. Själv anser jag att man nog inte ska blanda olika metoder för mycket:) Grejjen med 5:2 är att hålla det enkelt och äta vanligt och bra i 5 dagar och halvfasta 2 dagar. Men visst jag tror du kan köra 5:2 med lchf utan problem:)

 2. Sofe jag tänkte du kan ju köra 1 halvfaste dag bara för att få de positiva hälsoeffekterna om du är osäker eller redan har din “matchvikt”: När jag nått min matchvikt kommer jag förmodligen bara köra 1 halvfaste dag i veckan(6:1) beroende på om jag går ner mer eller ej. Men går jag ej ner mer då utan håller min vikt så kommer jag köra 5:2 hela tiden men annars göra precis som Michael Mosley, nämligen bara köra en dag halvfasta för att bibehålla vikt men ändå få de positiva hälsoeffekterna,

  1. Ja enkelt ska det vara och nyttigt:) Jag återkommer på bloggen med fler recept framöver. Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.