Få i PDF-format så du kan skriva ut mitt bästa 5:2 recept.

Ultralätt

 

Igår var jag med farsan och kikade in Ultralätta flygplan. Härlig kväll och snällt folk som visade oss planen och så fick jag känna på spakarna:)

Från Ultralätt till att bli ultralätt så har jag skapat PDF:er ni kan skriva ut och använda i sin helhet. Ni som är med i mitt nyhetsbrev behöver inte göra detta då jag precis skickat ut till er.

Dessa 2 st PDF:er kan du få på din email nu:

  • 500 kcal för Kvinnor en halvfaste dag
  • 600 kcal för Män en halvfaste dag

Ni som vill ha mitt allra bästa recept på PDF kan slänga iväg ett blankt email till niclas@aweber.com så får ni ett email direkt som ni ska bekräfta och sedan kommer ett email med de 2 st PDF:er + info om 5:2.

Annars kan ni ansluta direkt till min nyhetsutskick om 5:2 på denna länk

GLAD MIDSOMMAR SÄGER JAG REDAN NU!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment

6 thoughts on “Få i PDF-format så du kan skriva ut mitt bästa 5:2 recept.

  1. Glad midsommar själv! Jag har en fråga..är det viktigt att komma upp i 2000kcal på ätardagar? Jag äter lchf och klarar mig på typ 1300..

    • Borde ju vara helt ok. För är man frisk och ej undernärd och du äter som du gör vanligt….och vanligt för dig är 1300 kcal/dag så
      ser jag inget ont i det. Vad jag sett på nätet verkar det vara många lchf:are köra periodisk fasta med gott resultat. Som är snarlikt 5:2 typ. Men de kör kanske 9 veckor sedan stopp. Verkar som ingen kör det jämnt hos lchf folk? Vet inte det. Själv anser jag att man nog inte ska blanda olika metoder för mycket:) Grejjen med 5:2 är att hålla det enkelt och äta vanligt och bra i 5 dagar och halvfasta 2 dagar. Men visst jag tror du kan köra 5:2 med lchf utan problem:)

  2. Sofe jag tänkte du kan ju köra 1 halvfaste dag bara för att få de positiva hälsoeffekterna om du är osäker eller redan har din “matchvikt”: När jag nått min matchvikt kommer jag förmodligen bara köra 1 halvfaste dag i veckan(6:1) beroende på om jag går ner mer eller ej. Men går jag ej ner mer då utan håller min vikt så kommer jag köra 5:2 hela tiden men annars göra precis som Michael Mosley, nämligen bara köra en dag halvfasta för att bibehålla vikt men ändå få de positiva hälsoeffekterna,

Leave a Reply

Your email address will not be published.