Auktion, fotboll och 5:2 jobb söndag kväll…

I torsdags var första gången jag körde en halvfasta dag jag var helt ledig. Tycker mycket bättre om att köra halvfasta när jag jobbar. När jag har semester kommer jag köra 1 dag i veckan bara och då när vädret är som sämst.

Dagarna nu var riktigt goa med härligt väder.

Glömmer nästan av att jag kör halvfasta då torsdagen känns länge sedan.

Hustrun fick sitt då vi åkte på en auktion utanför Fristad nära Varnum.

Auktion utanför Fristad

 

I em var jag på match med C-laget som blev vinst (4-3) mot Sandhult :) Regnet öste ner innan match men andra halvlek blev det fantastiskt fotbollsväder ju.

En tanke slog mig när jag kom hem: Imorgon kommer jag med i aftonbladet och då kommer det säkert komma lite besök in på sidan som annars ej gör det.

Som teknisk datanörd man är tänkte jag göra en film och ladda upp och göra ett formulär så folk kan ange sin email för att få enkel start info om 5:2 Dieten men även också i framtiden då kunna få ett email från mig om allt det här funkar på sikt.

Barnen ville ju aldrig lägga sig så dem blev med på ett hörn:) Ja ja…haha..


Formuläret jag skapat så att folk kan få en enkel första info bifogar jag här:


Få framtida upptäckter relaterat 5:2

Fyll i ditt namn och email nedan:

We respect your email privacy

Email Marketing by AWeber

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.