7 veckor gjorda imorgon!

Om målet var att gå ner några kg, ska du ha nu gått ner 3,5 kg - 7 kg på 7 veckor. Jag själv gick ner 7 kg de första 7 veckorna den gången då jag började med 5:2. Men nu 2 kg sedan julas...men jag ska faktiskt gå upp lite i muskler är tanken. Så för mig är detta perfekt...att bli av med lite fett och sedan bygga muskler...men också få lite vila på mina celler i kroppen. 

Imorgon avlutar vi med Broccolimenyn, se hur jag gör lunchen här:

appen är uppdaterad för Android, så nu ska den funka klockrent där med. 


Då kör jag Broccolisoppan på den "sista" dagen

Frukost:

• En halv dl havregryn: 74 kcal
• Ca 60 g blåbär: 36 kcal
• Mellanmjölk knappt 1 dl: 40 kcal
Vad jag gör med havregrynen är att jag häller på lite vatten så det blir mättat, sedan in i mikron i 2 min typ…sen lägger jag på de frysta blåbären som tinar som blixten….sen häller jag på mjölken och dricker mitt te till…kanonstart.
Totalt: 150 kcal

Lunch/Broccolisoppa:
• ¼ gul lök
• ½ potatis
• ½ broccoli (stam)
• 3 dl vatten
• ½ tärning grönsaksbuljong
• 2 msk lätt creme fraiche
• 2 skivor knäckebröd
• 1 tsk smör
• salt, peppar Totalt 263 kcal

Koka upp vatten & buljongtärning. Lägg i lök, potatis & broccoli. Låt koka ca.10 min.
Mixa soppan.
Rör i creme fraiche, smaka av med salt och peppar.

Kvällsmål:

• 1½ dl lättyoghurt med
• ½ dl tinade hallon
Totalt 75 kcal Totalt för dagen ~488 kcal (Är du Man lägger du till ett ägg och 1 tsk kaviar på menyn så blir det ca 600 kcal).

Drick lite mer kaffe under dagen det tar bort hungern bra och på kvällen en stor kopp grönt te gör susen. När det gäller broccolistammen i receptet ska du ta bort nästan hela stammen, såhär ser en färsk broccolistam ut, finns ofta inplastat vid grönsaksavdelningen:


Jag känner inspiration för framtiden då jag har hittat mitt sätt med 5:2, jag kör nu och framöver "5:2" 2 dagar i veckan med den lättare varianten mellan kl.19.00-19.00 måndagar respektive torsdagar.

Dessutom tar ProVital-K2 och/eller K2 Krill sedan augusti 2014 och blivit av med det onda i min axel, fått lenare tänder och känner yngre! Huden är bättre och hjärtat fått en hälsosammare miljö då ProVital-K2 gör att kalciumet i cikulationssystemet kommer till skelettet där det hör hemma. Gör mig en tjänst för din skull och köp hem i 3 månader och testa. Grymme! Kan rekommendera detta starkt. 

Lyssna här när jag intervjuade Steven Burgees från USA, "ProVital-K2 och K2 Krill räddade mitt liv"

Gör detta för din hälsas skull. Läs mer om produkterna här

Mvh
/Niclas

När du tar vitaminpillret ProVital-K2 så aktiveras ett protein som heter Matrix GLA. Detta gör att kalciumavlagringar tas upp och förs dit det hör hemma, till benmassan(skelettet och tänderna). Ditt skelett blir starkare och dina artärer blir mer fria från kalkavlagringar. Och du kan leva längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.