5min kan förändra dig till det bättre

Hej!

Snart en ny vecka!💪 Har du svårt att få in en bra ny vana?

-

Om så är fallet så testa att göra den nya vanan i bara 5 min. varje dag. Det går så mycket enklare då.😍👍

Det viktigaste är att bygga vanan. Ofta om man börjar med något som tex. träning så är det lätt att man kör lite för hårt i början och sen tar det emot att göra det igen, ja som att åka till gymmet eller bara att komma ut och promenera. (Ja, för man kanske körde med för tunga vikter på gymmet eller gick för långa promenader i början).

-

Det finns ett bra tips till för att få in vanan lättare. Det är att lägga den nya vanan direkt anslutning till en annan vana. Det kan vara att du kanske måste åka och handla och då kan du handla först och sen promenera direkt i anslutning till det. Eller som jag brukar göra...när barnen har sin träning så går jag min runda under den tiden. Och när de inte har träning så kanske jag kör dem ibland ändå till planen så de får leka/springa av sig där med andra kompisar.

-

Sedan när vanan är inne så leder det till en annan bra vana som att tex. få in vanan att lyssna på en ljudbok eller gå med en kompis😀

-

Bara att köra på. Jag har gått min runda 7dgr i rad denna veckan. Idag(söndag) så tänkte jag inte promenera men så ville en kompis ut plus att barnen ville ut och sparka boll, så det blev en runda i regnet och det ångrar man aldrig efteråt.

Kortet nedan är från igår då det var lite torrare ute.

-

Lycka till allihopa med allt! Ny vecka... Nya tag! 😘💪👍😍

Kram
Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.