Sov bättre, få mer energi och känn dig mer positiv i livet

Hej!

I dagens inlägg tänker jag ge dig lite märkliga tips kan tyckas, som du kan testa om vill😊.

Ha ett öppet sinne och det handlar om hur du kan sova bättre men framför allt minska på oro, få mer energi under dagen och känna dig mer positiv i livet.

Att lägga sig och känna sig orolig för morgondagen är inte något man vill och du vill lägga dig när du känner dig positiv och inget som gnager i sinnet.

För om du har sovit dåligt och börjar dagen med att oroa dig över saker och känner dig negativ så kommer du förutom att ha sovit för lite att "ta" ytterligare energi direkt vid dagens start.

Om man leker med tanken att du ändå har fått all din sömn MEN att du brukar tänka på en hel del saker som stör dig, ja vi säger att du tänker lite negativt helt enkelt. Men också att du har en del i "bagaget" som du inte alls funderar på. Fortsätt läs...

När du är negativ eller har saker som stör dig så kommer du tömma din energinivå snabbare.

Så när du har kommit till jobbet eller det har gått nån timme bara så är en hel del av ditt energikonto tömt och du kan redan då känna dig rätt trött.

För att kunna njuta fullt ut av dina dagar så vill du starta dagarna med ett fullt "energikonto" för annars är du som en zombie sen senare på eftermiddagen 😊.

Vad kan man göra?

Rensa ditt sinne för gott från saker som stör dig och ge dig chansen att starta dagarna med full kraft:
  • Ta fram 2 papper och skriv ner alla negativa saker som stör dig på det ena pappret. Stort som smått. 
  • Det kan vara något som så enkelt att någon varit skyldig dig 100kr för 20 år sedan som du stör dig på men inte tänker på alls i vardagen, men så fort du ser personen på stan så är det ändå det första du tänker på och känner, att "han" är skyldig mig den *****.
  • Eller att någon lånat eller snott något ifrån dig men lämnade aldrig tillbaka saken.
  • Det kan också vara någon nära eller inte nära vän som du har upplevt varit orättvis mot dig. 
Vad vill jag komma med dessa exempel? (Du kan bara byta ut exemplen mot dina "händelser" i livet).


Jag vill att du ska läka från det som stör dig som i slutändan gör så ditt energikonto inte "läcker".


Så om du tänker på den där personen tex. som fortfarande är skyldig dig eller som inte har lämnat tillbaka saken och det är så länge sedan så det skulle verka otroligt desperat att gå fram nu och försöka driva in en 100-ing som lånades för 20 år sedan :))

Lösningen:
Du sätter dig ner hemma och visualiserar personen framför dig och tänker på saken och känner att det stör dig lite att du aldrig fick tillbaka dina pengar. Sedan så tänker du: Det är ok nu, jag kommer bara få tillbaka det på ett annat sätt och så känner du att du förlåter personen.
  • Sedan så gör du det med alla andra "saker" med...tex. om någon var taskig mot dig för länge sedan så förlåter du det i din tanke och tänker; jag kommer få det kompenserat nu framöver istället med något gott som händer mig och så förlåter du personen i din tanke.
  • Så när du har skrivit ner allt negativt på ett papper och har gått igenom stort och smått på det här sättet så skriver du på ett nytt papper allt positivt som du har nu i ditt liv och saker som du är stolt över. Kan vara saker som du tycker om. tex. familj, personer, din bil, hus eller en hobby du har som du tycker är kul. Skriv ner de små positiva sakerna med.
Den positiva listan kommer du se är bra mycket längre än den negativa listan.
  • När du sedan är klar så bränner du den negativa listan eller river sönder i bitar och slänger. Och ser den lappen försvinna helt. Och så tar du den positiva listan och viker ihop och har i fickan en vecka och tittar på den mellan varven.
  • Så nu har du blivit rensad på en hel del och känner dig mer positiv och din sömn kommer att bli bättre och du kan starta dagen med 100% i energi och inte ha typ 50% efter en timme 😍. Plus att du slipper ha gamla "saker" som stör dig i hjärnan och få ett mer stabilt fokus.
Ok, hoppas du är med på vad jag vill få fram?!

Det som händer framöver som är rätt coolt är att tack vare du är mer positiv så kommer du få tillbaka den där "100-lappen" på andra sätt snabbare än du anar. Bara att du känner dig mer positiv än tidigare är bara det en stor sak.

Man kan säga att det blir en positiv Karma och ingen får tillbaka något i ondo

Och möter du personer som var taskig mot dig förr i tiden så kanske du t.o.m. hejjar på personen ifråga utan att känna något negativt, för att du är fri från gammalt "groll" 😊.

Det är endast förlåtelse som kan läka framtiden. Hat kan bara förstöra din framtid. Du bestämmer vilket alternativ du vill välja

Där var jag lite djup men bättre att må bra och se framåt. Bättre för din hälsa också.

Ha en fin dag och helg. Jag får ta mina andra mer specifika sömntips i mitt nästa inlägg då detta blev tillräckligt för idag 😍.

Kram
Niclas

PS: Snabbsummering; Tänk på en negativ händelse i ditt liv som du vet att du tänker en hel del på ibland. Förlåt och tänk aktivt att du kommer få tillbaka i något positivt istället och känna att du vet 100% att det kommer komma på nåt sätt. Sedan är du fri från det negativa och går mot en mer positivare framtid.

Beta av "sak" efter sak och sen kommer dina tankar vara mer positiva, för när de negativa dyker upp så kommer du känna att det är avklarat för dig och förlåtet och du vet säkert att du kommer få tillbaka det på något annat positivt sätt, ditt "energikonto" hålls numera intakt, kram 
😍 


Missade du mitt inlägg om Krilloljan så kan du läsa det här:

https://mryeah.com/sportlov-och-visste-du-detta-om-krilloljan/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.