Sportlov och visste du detta om krilloljan?

Detta inlägg är i samarbete med min webshopp Vitaminotek där vi säljer Krilloljan som jag tar upp idag.

Hej!

Visst du detta om vår Krill som jag delger idag?

Idag ska jag delge vad Lisa Miller säger om vår Krill. Lisa är kommunikationsdirektör på Aker BioMarine, som är ett Norskt fiske- och bioteknikföretag som tillhandahåller vår krill genom en fullständigt dokumenterad och säker fångst- och processkedja, och som sedan packas i Sverige så vi får våra Krillburkar.

Ett riktigt nordiskt samarbete helt enkelt😊

Direkta svar från Lisa: Källa
Det är ingen tvekan om att omega-3 spelar en viktig roll i vår hälsa, men de flesta av världens befolkning får inte tillräckligt.

Eftersom många av oss inte äter tillräckligt med fet fisk kan kosttillskott vara nödvändigt för att överbrygga näringsgapet. Krillolja med kolin och omega-3, har många fördelar.

Här kommer anledningarna till att du bör ta en omega-3 som krillolja:

 

1. Fosfolipidfördelen (Fosfolipider är en grupp av fetter som tillsammans med en mindre mängd kolesterol bygger upp cellernas membran.)

Inte alla omega-3 är skapade lika. Det finns faktiskt inget annat tillskott som ger de vitala näringsämnena, kolin och omega-3, i en så effektiv leveransform som vår krillolja kan.

Med krilloljans fosfolipidfördel känner kroppen omedelbart igen omega-3 (EPA och DHA) och införlivar dem i cellerna innan de transporteras till vävnader och organ som behöver dem mest, såsom hjärta, hjärna, leder och mer.
 

2. Kolin
Förutom dess fosfolipider innehåller krillolja kolin, ett viktigt näringsämne. Kolin finns naturligt i många livsmedel (som broccoli, ägg, mjölk, nötkött och mer) och är avgörande för många kroppsfunktioner, plus det hjälper gynnsam lever och hjärta. Krillolja är ett säkert, effektivt och väl tolererat sätt att öka dina nödvändiga intag av kolin.

 

3. Astaxanthin
Vår Krillolja innehåller astaxanthin, en antioxidant som ger ingrediensen sin röda färg. Astaxanthin bevarar naturligt omega-3-fettsyrorna och skyddar krilloljan från oxidation, vilket eliminerar behovet av att tillsätta konserveringsmedel.

 

4. Höjer omega-3 nivåer
Globalt har vi brist på omega-3, och det sätter oss i ökad risk för en mängd hälsofrågor. Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, som finns i krillolja, är viktiga för optimal hjärt-, hjärn-, ögon-, led- och hudhälsa, och de bidrar till att minska inflammation i kroppen. Krillolja har kliniskt visat sig höja Omega-3-indexet, ett mått på total omega-3-status i kroppen. Ett högre Omega-3-index är associerat med bättre hälsa.

 

5. Hållbar och 100% spårbar
När du väljer ett krilloljetillskott, bör "hållbarhet" vara av det bästa. Många av oss tar omega-3-tillskott som en del av en hälsosam livsstil, men samtidigt är havets hälsa lika viktigt. För detta ändamål bör din krillolja (och andra kosttillskott) komma från hållbara källor. Och det gör vår Krill som är MSC märkt (certifierad för hållbart fiske).

 

6. Bättre konsumentupplevelse
Med vår krillolja så är kapslarna små och lätta att inta och dessutom så luktar det gott! Härlig vaniljdoft när man öppnar burken. Dessutom så kommer du inte att uppleva "fiskiga rapningar" eller obehagliga matsmältningsproblem. Eftersom fosfolipider blandas bra med vatten så kommer krilloljan inte att sitta på toppen av magen.

 
Så vill du läsa ännu mer om dess fördelar eller ännu inte använder vår krillolja så kan du läsa mer och beställa och få 50% på första burken här:

https://vitaminotek.com/kosttillskott/krill-superba-prenumeration

Trevlig helg! Vi har sportlov här men är hemma och Sofia jobbar. Så det är jag och barnen som är ute och åker skridskor varje dag typ. För det gäller att passa på för nu har det börjat bli mildväder.

I nästa inlägg kommer jag delge lite hur det har gått för en del nu det sista som kör 5:2. Det är alltid kul att höra vad folk säger. Så håll utkik i inkorgen.

Kram
Niclas


PS: Jag försöker göra mitt bästa att inspirera Dig till en bättre hälsa(både fysiskt och mentalt)😍.

Du som redan tar ProVital-K2 tex. eller något av de andra kosttillskotten vi erbjuder kan med fördel lägga till Krill och får givetvis 50% på första burken, för kosttillskotten täcker in olika områden och kompletterar varandra bra, så inget problem med att inta tex. ProVital-K2 på morgonen och Krill lite senare tex. Eller om det är jobbigt att hålla isär så går de inta vid samma tidpunkt ändå.

Om du vill prenumerera på både Krill och ProVital-K2 så kan du välja att få Multivitaminen på köpet och endast betala dess porto framöver så täcker du in alla områden som jag rekommenderar. + att du får 50% i rabatt på de första burkarna, så är du intresserad av alla 3 sorterna så kan du beställa här(max 1 per kund): https://vitaminotek.com/kosttillskott/prenumeration-pa-3-sorter 

Eller om det "endast" är Krilloljan: 
https://vitaminotek.com/kosttillskott/krill-superba-prenumeration

Tar du mediciner så kolla gärna med din läkare innan. Tar du blodförtunnande medicin och tänker att du vill börja med ProVital-K2 som har K2 i sig så måste du kolla så att din blodförtunnande medicin går bra ihop med K2. De nyare sortens blodförtunnande krockar i regel inte med K2. Men kolla upp som sagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.