Så här får du en bättre hud i ansiktet

Bilden här ovan visar vårt nya serumkit där våra 2 serum + stenroller ingår.

Detta inlägg är i samarbete med Vitaminotek där vi säljer det vi erbjuder i detta inlägg:

Hej!

Har du drömt om att få en bra hud i ansiktet?

Då är detta inlägg intressant för dig! 

Vi har testat ut och tagit fram ett par serum (se bilderna) som är riktigt bra för din hud i ansiktet.

Det första serumet är ett Naturligt C-Vitamin Serum, 20% C-vitamin + Hyaluronsyra. Detta serum ger energi och lyster till ansiktet. Återfuktar på djupet och hudens struktur förbättras. Slätar ut och huden i ansiktet blir friskare.

Hur använder man det?

Placera några droppar av serumet i handen (rena händer givetvis) och sprid sedan ut det över ansiktet, undvik att få serumet i ögat.

Gör detta efter att du har duschat eller tvättat ansiktet. Rekommenderas för användning på morgonen. 

Låt det absorbera innan du eventuellt har på fukt- eller solkräm. Ska du ut i solen direkt efter så använd gärna solkräm när serumet har absorberats.

Det andra serumet vi har är ett Naturligt Retinol Serum + Vitamin E Fruktextrakt. 
Detta serum ger ansiktet en riktig "boost". Huden blir mer spänstig och ålderstecken motverkas. Huden föryngras och synliga ärr minskas.

Och hur använder man då detta serum?

Efter rengöring av ansiktet så applicerar du ca. 1-3 droppar i ansiktet och masserar in i huden tills det är helt absorberat.
Rekommenderas för användning på kvällen inför natten.

Summering:

Vi rekommenderar att man använder C-Vitaminserumet på morgonen och Retinolserumet på kvällen. Och ihop med vår "svala" Stenroller.

Stenrollern använder man för att få maximal upptagning av huden. Man behöver inte trycka hårt utan bara rollar ut serumet mjukt och försiktigt. Ger en sval och skön känsla på huden. 

Stenrollern gör huden svalare, ökar cirkulationen och minskar svullnader. 

Den lilla stenen på rollern (se bild längre ner hur rollern ser ut) kan man med fördel använda tex. runt näsan och käken och på mindre områden tex. bredvid ögonen. Och med den stora stenen på rollern använder man på större ytor som tex. pannan och kinderna. 

Det är inget måste att ha Stenrollern och det fungerar bra med att använda fingrarna att massera ut serumet i ansiktet. Det är just om man vill få det lite bättre och få in serumet mer på djupet som det är en fördel att använda rollern + att det ger en sval och skön känsla.


Bra info om produkterna:

Serumen är naturliga, växtbaserade och parabenfria. Och det finns inga dopingingredienser däri. Dessutom är produktionen av serumen ISO 22716 certifierad. 

Men också GMP certifierad. Så du kan känna dig trygg.


Serumen passar bra för både män och kvinnor och alla hudtyper.

Räcker länge och resultatet med en slätare och finare ansiktshud kan man redan se efter ett par veckors användning.


Har du inte testat serum tidigare så kan du testa på ett litet område på huden först för att se hur din hud reagerar. Ska inte vara några problem men alltid bra att testa på ett litet område först när man använder hudprodukter i ansiktet för första gången.

Det är såklart inget måste att använda de båda serumen. Köper man tex. endast C-Vitaminserumet kan man använda det både morgon och kväll. Och köper man endast Retinolserumet så använder man det endast på kvällen.

Men vårt tips är att man använder de båda dagligen, dvs. C-Vitaminserumet på morgonen och Retinolserumet på kvällen. Och vill man köpa de båda serumen + rollern så har vi gjort ett "kit" av det så man får det billigare + fraktfritt, än om man köper allt var för sig.

Kolla in i shoppen på https://vitaminotek.com/
så ser du att vi har markerat produkterna som Nyhet!
och du kan enkelt läsa mer om respektive serum och "kit". Och se lite fler bilder 😍.

Jag har använt C-Vitaminserum i ett par år (riktigt bra för oss män med!) och alltid tänkt att detta måste jag nån dag kunna erbjuda i shoppen och det känns kul att dagen är här och vi fått fram riktigt bra produkter.

Ha en fin dag och så återkommer jag snart med andra inspirerande inlägg som vanligt 😊.

Kram

Niclas

PS: Är du sugen att få en bättre ansiktshud så kolla in vårt serumkit där de båda serumen ingår + stenrollern:
https://vitaminotek.com/serum/serumkit-med-stenroller

Självklart kan du köpa bara ett serum eller rollern för sig, det ligger tydligt separat i shoppen som du kan kolla in och läsa mer om respektive serum.

Köp vårt "Kit"(de 2 serumen + stenrollern) här:
https://vitaminotek.com/serum/serumkit-med-stenroller

Köp vårt "kit" här

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.