Följ mina 4st 5:2-recept

Raketstart, nu är den klar!

Nu så🦵🦵🔥🔥😍!!

Raketstart PDF´n är klar nu eller rättare sagt vi var många som började förra veckan(se längre ner vad en bråkdel säger) men jag lägger ut det här på bloggen nu med! Bara att ladda ner Nu och planera in din start.

Hoppas du vill vara med på min Raketstart som är gratis.

Denna gång så har jag tagit ut 4 recept från mina upplägg MEN jag har lagt till 5 "regler" som jag vill att du ska försöka följa och som inte har något med 5:2-Dieten att göra.

Med Raketstart så menar jag att vi kör 5:2(800kcal) i 4 dagar i rad. Sedan de nästkommande 4 veckorna så väljer du ut 2 dagar i veckan som du kör med 800kcal på de 2-dagarna med något av mina 4 recept som finns i PDF´n.

På de andra vanliga dagarna äter du som vanligt utan att räkna kalorier. MEN jag vill att du försöker följa de 5 reglerna jag har satt upp på ALLA dagar.
-
De 5 reglerna är inte komplicerade och är till för att du ska gå mot en ännu bättre hälsa. 🥰 
-
Vill du inte köra upplägget som ett 5:2-upplägg så går det alldeles utmärkt att göra recepten ändå, du äter bara mer mat på dagarna. Och är inte mina 5 regler något för dig så kan du strunta i dem eller välja att ta med dig ett par och "köra" med. Du väljer!
-
Jag önskar dig Lycka Till och hoppas detta kan inspirera dig till att komma igång att ta tag i din hälsa🥰👍.
-
Ladda ner PDF´n genom att klicka här:

https://www.5-2dagar.se/raketstart

Om du vill dela mitt upplägg till någon vän så har du min tillåtelse om det sker med denna länk:
https://www.5-2dagar.se/raketstart

Ha en riktigt bra dag!

Kram
Niclas


PS: På måndag kan du alltså köra igång själv med 4 raka dagar med ~800kcal enligt PDF´n. 💪

Och sen veckan efter det så kan du börja med 2 dagar/vecka med 800kcal under 4 veckor. Och väljer från de 4 recepten. På de vanliga dagarna äter du som vanligt. De 5 reglerna kör jag med så bra jag mäktar med, på alla dagarna under dessa totalt 5 veckor.

Vi kör alltså på egen hand men startar samtidigt. Lycka till! Läs mer i PDF´n.

Tänkte först att jag skulle ta något betalt men det gör jag alltså inte, så det är Gratis! Lägger jag upp det på min Facebook sen och du ser det inlägget så får du gärna Gilla och Dela det om du vill, tack.😊

En del som kört i förra veckan har skrivit detta till mig:

"Hej Nicklas Stort tack för Raketstarta Din Hälsa Må Bättre vilket arbete du lagt ner och gratis också.
Hälsningar Ingela"


"Jättebra upplägg och goda sallader. Mari"


"Funkar jättebra kör 4 dagar till! Toppen Niiclas!!🥰👍 Eva"


"Jättegoda sallader! Funkat jättebra för oss, övergår fr.o.m imorgon till 5:2 dieten i 4v. Gunilla"


"Tack Niclas än en gång för din ihärdighet. Det är inspirerande... Margareta"


"Laxsalladen var mkt god. En favorit. Men vi tyckte allt var gott.
Känner på mina byxor att det är - på kontot 👍🥰 Eva"

 
"Så bra att få den här skjutsen av dig. Det är inte så svårt om man bara bestämmer sig❤️ Karin"


"Tack för dina fina recept. Helene"


"Jättegod sallad👌även laxsallad👌😋 Anna"


"Jättebra sallader, fortsätter 4dagar till. - 2,4kg vecka 4😊❤️ Ritva"


"💚 Har ätit risröran i 2 dagar nu! 💚Mycket god och stora portioner! Lena"


"Tack Niclas för allt peppande! 🙏🌺. Tina"


"Otroligt gott! 👍 Anne"


"Jättegod sallad👍😊 Pernilla"

"Vi är igång, maken & jag🤩jättegoda recept som mättar bra! Gunilla"

"Hej Niclas! Hittills har det gått riktigt bra har inte varit hungrig någon gång äter 800 kalorier / dag o maten idag ser jag fram emot med ris o kryddig korv, ska bjuda maken på det till lunch idag för receptet är ju till 2personer. "

"Sedan brukar jag göra så att jag äter inte allt på en gång utan brukar spara till kvällen.🤗👍 Agneta"


"Tack! Jag har redan laddat ner och skrivit ut, samt läst alla sidorna!
Blir så taggad och tror mycket på dina 5 regler! 💚💚💚 Lena"

Till Upplägget som är gratis: https://www.5-2dagar.se/raketstart

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.