Nu startar jag 5:2-Förenklat!

5:2 Förenklat!
Klart jag hänger på, det är ju Gratis. 

Hej!

Tack för ditt intresse av 5:2-Förenklat.

5:2 har förändrat mitt liv till det positiva och kan förändra ditt liv på samma sätt!
I 7 veckor kommer du "endast" att köra mina 4 bästa menyer så att det verkligen blir jättelätt för dig! Välj ut 2 dagar i veckan som inte är i följd. Jag kör måndagar och torsdagar. (I höstas körde jag kursen med flera recept men jag känner det är bättre om du lär dig endast 4 recept först så blir din start enkel och effektiv.) Ett bra tips är att ha recepten i din mobil om du vill. Jag har en 5:2-app som gör det enkelt i köket och i affären. Dessutom har den flera recept än de 4 vi ska köra under dessa 7 veckor. Innan du kör igång tycker jag du ska mäta ditt midjemått.

Lägg dig ner på rygg och mät över naveln med ett måttband. Väg dig också eventuellt, men det är runt midjan som är viktigast.

Sedan kan du varje tisdag t.e.x. göra mätningarna igen.

Efter 7 veckor kan du ha gått ner 7 kg som jag gjorde. Men räkna med ca 0,5 kg per vecka. Sedan fungerar det så att man kan gå ner vissa veckor och stå still andra...men totalen över en 7 veckorsperiod blir ca. 3.5 kg - 7 kg.
Gilla mig på Facebook så får du lite realtidsuppdateringar.

Nu kör vi igång och vi börjar med Mozzarellamenyn: 

MOZZARELLA/ENKEL MENY FÖR KVINNOR 500 KCAL
(MÄN 600 KCAL I PARENTES)


Frukost totalt 97 kcal (125 kcal):
•1 normalstort ägg
•1 skiva FINN CRISP
•Te utan mjölk och socker
•Salta ägget.
•(Män äter också 25 gram stora blåbär)
Grönt ekologiskt te är kanon.
Eller svart kaffe utan mjölk och socker.


Lunchen totalt ca 254 kcal (327 kcal): •60 gram Mozzarella, blir ca 1/2 Bit.
•100 gram Körsbärstomater
•1 tesked Olivolja
•20 gram Lök (går lika bra med rödlök)
•7 gram Cashewnötter (Män tar 19 gram)
•ca 5 gram Färsk Basilika, tips har du ej Basilika hemma kan du ta lite isbergs sallad istället.
•ca 5 gram Äppelcider Vinäger märke DRUVAN
Lägg upp snyggt och krydda med Örtsalt och Havssalt.


Middagen totalt ca 146 kcal :
•2 dl Mild lättyoghurt
•Äpplebitar så det blir ca 110 gram
Dela äpplet i bitar och krydda med kanel, gott och friskt.


Summa för dagen är ca 497 kcal (598 kcal). Lycka till! :) /Niclas

2 thoughts on “Nu startar jag 5:2-Förenklat!”

  1. Jag kör lchf och kombinerar det nu med din 5:2. Jag blir lite kluven till det här med lättprodukter…..förstår ju att det är för att få ner calorierna men jag får väl hoppa över eller ändra lite. Ägg funkar ju i alla lägen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.