Nu Kör Vi! Skönt att vara nyttig igen nu efter Påsken

Hej! Nu kör vi!!

Påsken är över och Maj är en månad som är perfekt att vara lite extra nyttig. 
Jag kommer köra fokus på gröna smoothies med andra i FB-gruppen och en del kör vidare med 5:2 och med annat nyttigt.

Häng på och gör något extra nyttigt nu i Maj! Jag skrev såhär i FB-gruppen igår kväll:
-
Det är skönt att vara nyttig igen nu efter Påsken🔥💪
-
Gjort en grön smoothiesats med vatten som grund och sedan i med spenatblad, Pak Choi-blad, 1 ekologiskt äpple, 1/2 lime, 1 banan, 1 rätt liten bit ingefära och knappt 1 tsk spirulina.
-
Maj är månaden med fokus på nyttiga gröna smoothies😀🕺 Häng på!!😍
-
Perfekt att göra så man har för 2dgr. i kylen.

Jag gillar denna enkla gröna smoothiesats
som är supergod(tycker jag;)

Som ni kanske såg i förra mejlet så gäller fortfarande att jag lottar ut en DeskCycle(man kan sitta i soffan och trampa och få lite motion:) till de som handlar något i shoppen fram tills den sista April. Så är du ny och missade förra mejlet och precis köpt något i dagarna så är du alltså med.

Jag gör så för att jag vill att fler ska våga sig på och testa våra "grejjer". Framigenom sen så kommer jag ha något för endast prenumeranterna.

Ha en fin dag!

Kram

Niclas

PS: Häng gärna med i FB-gruppen om du är seriös och vänlig :) Jag godkänner endast in de som har besvarat ett par frågor och följer de regler jag har satt upp, annars så kommer man inte in helt enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.