Nu börjar hösten, fokus hälsa

Det är dags nu! Att komma igång.

Efter 2 veckor med mycket resor i jobbet har jag varken tagit mig tid att träna eller att äta så nyttigt. Det är ingen ursäkt såklart men jag tycker det är svårt att hålla fokus på hälsan när jag är iväg.

Så nu kör vi igång rejält denna veckan!​

Jag kör en "fastedag" imorgon.​

  • Jag gör det lätt för mig och kör bulgurmenyn som är lätt att få till, du hittar recepten här.
  • Jag kommer att börja med träningen denna vecka igen.
  • Jag ska röra på mig mer. Försöka få till en golfrunda i veckan eller till helgen.

Hänger du på nu? Det är mitten av september redan!

Mina vitaminer tar jag varje morgon. 1 av ProVital-K2 och 1 av K2 Krill.​ Om du kollar i min webshop nu så ser du att jag har börjat sälja Anti-rynk Serum med som du kan ta lite innan läggdags i ansiktet och/eller på halsen för att få mindre rynkor.

Jag kommer i oktober även börja sälja vitamin D3 som även är bra att ta med mina övriga vitaminer.

D-vitamin bildas i huden då vi utsätts för solljus. Under det mörka vinterhalvåret i Sverige kan det vara svårt att bilda D-vitamin i tillräcklig mängd då det är mörkt och vi täcker oss med kläder.

Brist på D-vitamin kan uttrycka sig som exempelvis depression, trötthet och dåligt immunförsvar.

​Hoppas du tar ett beslut idag att hänga på till en bättre hälsa?

Imorgon startar jag igen efter ett par slarviga veckor.

Kram

Niclas

PS. Du har väl inte missat att jag lägger upp ett citat varje dag på instagram @longlifefeeds. Följ mig gärna där. Jag använder mitt instagramkonto nu för att nå ut internationellt med lite positiva ord, that´s it :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.