Nu är det nya receptet klart. Kanon gott verkligen!

Alla som är på min lista har nu fått det senaste receptet utsänt på email precis.

Är du ej med på min lista och vill kunna få receptet på PDF och kunna skriva ut lätt så skicka ett blankt email till niclas@aweber.com

Jag och min fru bara älskar denna meny. Och vi upplevde att vi mådde kanonbra hela dagen. Vi har hittat rätt balans i alla avseenden med denna meny.

Enjoy!

10 thoughts on “Nu är det nya receptet klart. Kanon gott verkligen!”

 1. Ja det där ser riktigt läckert ut! Längtar till söndag, då ska jag absolut prova :)
  Uppskattar verkligen din blogg, du är så ödmjuk och använder inga pekpinnar.

  1. Vad kul att höra Maria:) Nu blir jag glad:)
   Ja snälla pröva vår meny den smakar verkligen fantastiskt och man står sig bra:)

 2. Hej! Din blogg har inspirerat mig till att testa 5:2 under resten av sommaren och se vad som händer! Jag tänkte bara fråga vad du tror. Ibland äter jag 700 kcal istället för 500 och ibland mindre de vanliga dagarna. Tror du de goda hälsoeffekterna är desamma eller är det för mycket kalorier? Vikten är sekundär i mitt fall:)
  Tack för en bra blogg!

  1. Hej!
   Tack för dina ord:)
   Ja desvärre har det betydelse för “fastaeffekten” som bygger på kalorirestriktion men ändå inte för mycket sådan.
   Så du ska helst alltid försöka hamna runt 500kcal. Det är det testerna som Michael Mosley bygger på:)
   Hoppas du inte blev besviken nu;)
   Kör på!
   Mvh
   Niclas

 3. Tack vilken härlig person du är som tar dej tid att inspererar och delger oss andra till ett sundare och bättre liv. Vi i min familj har börjat lite smått och ska köra i gång till 100% efter semester resan om en vecka

  1. Tackar:) Jag får tillbaka mycket av att ge och dela med mig så det är riktigt kul det här!
   Ni gör rätt att vänta till efter resan för som sagt de första 2 veckorna kan vara lite tuffa:)
   Lycka till och tack för orden:)
   Mvh
   Niclas

 4. Hej! Tack för orden! Jag tycker du absolut ej ska äta 600-700 kcal/dag även som du säger inte känner dig hungrig. För då börjar det bli något annat än 5:2. Alla är vi olika och när man blir äldre gör man åt mindre energi men jag tycker inte du ska mixtra och äta mindre alla dagar. Snarare tycker jag du ska äta rejält de 5 vanliga dagarna och köra på dina 500 kcal på halvfastedagarna. För när man är lite äldre behöver man sin muskler och att bara endast äta 700 kcal varje dag gör att dina muskler försvinner än del så ät rejält de vanliga 5 dagarna. Till riktigt gamla så ska man inte köra någon diet alls:) Lycka till och ha det fint! Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.