Mina ideér framöver som tar allt till en helt ny nivå! Och DU kan delta.

52appgood

Hej på er alla glada själar:)

Jag jobbar hårt på att få fram en riktig app som inte är webbaserad som den jag har nu.

Det verkar som rätt många upplevt min nuvarande app lite trög ibland…

Så därför har jag anlitat ett företag där jag kan göra en riktig app som kan läggas upp i App-Store och Google play. Och som ska funka i Ipad med. På så vis kommer appen finnas lokalt i din telefon och flyta på bättre.

Och så fort vi testat ut ett recept så läggs det in appen och du får en notifiering till din mobil när detta görs så du kan uppdatera appen.

Den gamla appen kommer ligga kvar gratis med sina 3 bra recept som finns där idag. Men den appen jag tar fram nu kommer kosta 22SEK en enda gång.

Sedan så vet ni att den senaste menyn vi testade ut inte höll måttet så vi börjar om från början och testar en ny meny…det tar tid att testa fram bra recept som håller måttet och jag och Sofia är stenhårda att vi måste må kanon under “fastedagen”. Så menyn är jätteviktigt.

Nu när vi är många som kört 5:2 ett tag kan vi hjälpa varandra.

Jag vill att alla som kört 5:2 minst i en månad skickar ett email till mig med nån bild på frukost, lunch och middag på just ert bästa recept som ni har upplevt under dagen. Bild på er själva med om ni vill:) Iallafall kommer jag presentera namn, bilder på er meny och med er tillåtelse också lägga in i min app.

Tanken är att varje söndag framöver kommer det komma ut ett nytt recept som vi alla kan ta del av och sedan använda redan på måndagen om vi vill!

Dessutom kommer jag själv testa en del av dessa som jag tycker är extra bra och lägga upp i den nya appen med er tillåtelse och på så vis blir det lite “tryck” i receptframtagningen.

Dessutom behöver man inte köpa appen heller då jag skapar en kategori ute i högerspalten som heter söndagsreceptet (kolla redan nu så ser du kategorin är redan skapad). På så vis kommer du åt alla söndags recept. Men dem som vill ha det lättillgängligt i sin smartphone kan välja köpa appen för 22SEK.

Visst är detta en kanonidé?

Här är stegen för att skicka in till söndagsrecepten:

  1. Ange “Söndagsreceptet” som ämne när ni mailar mig till niclasbrunnegard@hotmail.com
  2. Skicka gärna med flera bilder på er dags meny. Tänk på att ta bilderna i bra ljus under dagen.
  3. Skicka gärna med en bild på dig och gärna en länk till din hemsida om du har någon. Ange ditt namn så jag kan skriva det intill menyn.
  4. Du måste ha kört din meny ett bra tag och att du upplever att du verkligen mår kanon under dagen. Beskriv gärna hur du mår under dagen när du kör din meny. Jag kommer titta över din meny så att den godkänns av mig med hänsyn till näringsinnehåll och proteiner.

Sedan kommer ni inte veta när just er meny kommer med eller om den kommer med. Kan vara så att jag själv testar den och inte godkänner den ;) No hard feelings :)

Nu kör vi alla mot något större och roligare.

Ha en fortsatt skön söndag!

 

 

One thought on “Mina ideér framöver som tar allt till en helt ny nivå! Och DU kan delta.”

  1. Kolla så proteiner blir 20-25
    % av din dag. Håll ner på kolhydraterna…sedan mycket grönsaker i alla dess färger så får vi oss bra näring. Lycka till :) Mvh Niclas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.