Mina 5 senaste veckor

De sista 5 veckorna har jag börjat med löpning, spelat fotbollsmatch, spelat lite innebandy och börjat cykla till jobbet.

Jag har helt enkelt börjat röra på mig betydligt mera.

Jag har under dessa veckor valt att inte fasta förutom några enstaka gånger. Jag fastar aldrig när jag tränar då det är för extremt för egen del.

Jag kan se direkt att jag gått upp i vikt fast jag tränat mycket konditionsträning…jag tror inte det bara är muskler för min aptit har ökat markant då jag naturligt behöver mer i mig. MEN, jag behöver inte all den extra energi jag stoppar i mig trots all träning:)

Jag vet en sak som fler kan intyga. Om man börjar pendla med cykel till jobbet så börjar man äta mer och till slut cyklar man med en kagge och har superkondis haha:) det ligger mycket i detta…de flesta börjar äta för mycket och kanske unnar sig mer av det goda såsom nötter och gött på vardagskvällarna. Jag gör det iallafall;)

Så det är där “ramarna” runt 5:2 kommer in. Alltså att man bestämmer sig för 1 eller 2 dagar i veckan att man äter mycket mindre, typ 600 kcal för män och 500 kcal om man är kvinna.

Så nu går jag bums tillbaka tillbaka till att fasta strikt en dag i veckan. Det är bra för mig att vara lite uppstyrd med detta och jag vet att det funkar kanon.

För egen del funkar det inte att äta mindre varje dag för jag är en livsnjutare och älskar dessutom öl och det finns inget bättre att sitta en fredag eftermiddag i vårsolen i lä mot en vägg och ta en pilsner. Som i fredags då Sofia fyllde år blev det ett par glas Rosé i solen med lite go musik från mobilen:)

rose
Här sitter jag på balkongen och skålar med min vän solen:)

Livet ska njutas! Glöm inte det:)

Ha en fortsatt skön söndag!

One thought on “Mina 5 senaste veckor”

  1. Vad skönt det är att läsa dina rader – känner igen mig så väl. Det gick så bra så att jag liksom struntade i fastedagarna – ja, det gör man inte ostraffat. Nu är det nya friska tag. Tack för inspiriationen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.