Krämig Vitlökssvamp på Toast , 190 kcal

5:2-recept

Förberedelsetid: 5 minuter
Koktid: 10 minuter
Total tid: 15 minuter

  • Smör 15 g
  • Vitlöksklyfta, 1 medium stor klyfta på 4g (skalad och hackad).
  • 100g färska och avtrokade champinjoner (skala vid behov och skär till skivor)
  • Philadelphia – Mjukost – Den feta – med smaken vitlök och örtkrydda, 20 g
  • Vitt bröd – 1 skiva av storlek “fyrkantigt rostbröd”, 1 skiva (23,7 g)
  • Salt och peppar
  • Färsk persilja (till garnering)

Totalt: 190 kcal

Steg 1 Lägg hälften smöret i en stekpanna och värm på medelvärme, sedan lägger du i vitlök, koka i 1 minut och tillsätt sedan skivade champinjoner och koka på låg till medelhög värme i 5-7 minuter.

Steg 2 Tillsätt Philadelfiaosten och koka i ytterligare 2 till 3 minuter, tills osten har smält in i svampen. Smaka av med salt och peppar.

Steg 3 Under tiden, rosta brödet och sprid resterande smöret över den – skär i 4 trianglar och ta med en sked den krämiga svamp, Philadelphia -vitlöksblandningen och lägg på bördbitarna. Garnera med färsk persilja.

Steg 4 Servera genast.

Finns i appen med nu.

Mvh

Niclas Brunnegård

PS. Sofia började med ProVital-K2 i veckan med nu. Jag har kontakt med företaget och återkommer snart för de ska göra så ni mina följare ska kunna beställa till inköpspris i.o.m. att det ändå blir lite dyrare med skatt och frakt, så en typ vinn vinn. Detta innebär att jag och ni inte behöver vänta att det ska börja säljas här, jag jobbar för att de ska lägga till Sverige!! 

Det är fantastiskt bra av dem tycker jag. Återkommer så snart man kan beställa.

Men jag säger bara det, nu efter 11 dagar så känner jag att mina tänder är lenare…det är skillnad. Så kalciumet kommer helt klart mer in i mitt skelett/benvävnad. Jag måste göra en LIVE presentation med detta och interljuva grundaren och läkaren(Dr Christina som kan svenska) bakom detta för jag har inte varit så exalterad sen jag började med 5:2, tror alltså starkt på detta:)

ProVital-K2 works!
ProVital-K2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min fru Sofia började med ProVital-K2 i veckan! Återkommer i höst hur det går för henne med detta.

 

ProVital-K2

 

 

 

 

 

 

——

In English you have the recipe here

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.