Jobbar på nya recept, snögubbe på diet just nu

Hej igen!

Tänk om det gick lika snabbt att få bort överskottsfett som för våran snögubbe som smälter just nu. Vi gjorde den i onsdags
och redan igår morse såg den ut såhär som på den högra bilden ovan.

Men idag ligger både huvudet och kroppen på marken😂
Håret(tuppkammen) rykte först. Ja, så snabbt vill man inte bli av med sin kropp!

Just nu håller jag på med att testa ut nya 5:2-recept(800kcal). Det upplägget jag/vi kör med numera fungerar kanon och till sommaren/hösten tänker jag att alla vill gärna testa nya recept och på så vis få ny motivation att köra på! Men självklart kan man alltid köra med det vi redan har.

Eftersom upplägget med den nya 5:2-dieten är att man de första 2 veckorna försöker hålla sig till 800kcal/dag (om man behöver gå ner en hel del) så tänker jag att jag kommer göra nya recept för 2 veckor på raken och jag kommer inte ändra på själva tänket utan det är bara recepten och en stor sak:.

Dessa 2 veckor kommer vara helvegetariska, så alla som är vegetarianer kommer kunna hänga på!

Saken är att jag tror detta upplägg kommer vara kanon.

Många äter för mycket kött och känner nog som jag gör: Att det är svårt ibland att komma på idéer att kunna byta ut det lite oftare. Man kan komma snabbt in i gamla vanor att man tex. kör tacos, hamburgare, kyckling, köttfärsås för ofta.

Denna gång vill jag att vi tar en paus och får in tänket att minska på köttet.👍

Dessutom vill vi få med "magen". För kött och animaliska produkter ändrar vår mikrobiologi - bakterierna som lever i tarmarna, ja köttet får bakterierna att producera mer "inflammationsmolekyler". Kan gå in mer exakt på det senare.

Så jag vill få med så att Du kommer att kunna må som allra bäst så att du kan få med dig en ny vana att kunna ersätta köttet oftare mot god mat som gör att du får ner inflammationen i kroppen, minskar återhämtningstid vid träning, som ger förbättrat blodflöde och minskar ditt kroppsfett.

Min tanke är att också få med alla de som inte vill köra 800kcal/dag eller 5:2-dieten.

Ja, att jag visar recepten med 800 kalorier men också en version i anslutning där man inte räknar utan bara gör receptet och blir mätt. Ja du fattar.

Ok, det var det om det just nu😊

Något helt annat, har du precis kört mitt upplägg med 5:2 och vet om att du behöver sänka ditt kolesterol så testa gärna det upplägget här.

Kram
Niclas

PS: Är du klar med 5:2 och kanske vill minska ditt onda kolesterol på kort tid(4 veckor) så är min PDF om det ett kanonupplägg.
👍❤️

Som vanligt länkar jag till min shop och detta inlägg är såklart i samarbete med Vitaminotek.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.