Jag och Sofia jobbar på 5 olika kanonsallader vi tänker köra med under 2 veckor innan sommaren

Hej igen!
Vilket väder det var igår, fantastiskt 😍.

Både jag och Sofia fick allt lite färg i ansiktet såg vi imorse, trots att vi satt i solen lite senare på eftermiddagen. Ja, jag är t.o.m. lite röd nu😅.

Just nu har vi en lite lugnare period när det gäller 5:2, du kanske håller på för fullt men vi kommer köra i 2 veckor igen innan sommaren, ja det blir i passande bra perioder under året som vi kör, tiden efter nyår, precis innan sommaren och sedan på hösten när semestertiderna är slut. Vi tycker det är en bra balans och man kan slänga in nån 6:1-dag om man har grillat eller vädret är sämre. 

Upplägget nu innan sommaren är tanken att vi kommer köra med 5st salladsrecept och så att vi får ihop 800kcal på dessa dagar. Fokus är alltså sallader och Sofia är grym på att få till supergoda sallader så vi ska hjälpas åt nu och ta fram dessa recept ihop.

Bilden ovan är en sallad från de vegetariska recepten som många gillade. 

Jag har gjort många upplägg genom åren nu och de vegetariska receptupplägget kanske kräver lite mer att få till i köket än mitt upplägg Nya 5:2-dieten  som jag skapade tidigare än det vegetariska och som du säkert kanske redan har, det upplägget är riktigt populärt och såå många som lyckas med 5:2 !

Det jag vill säga är att nu denna gång så kommer jag återigen fokusera på enkelhet och nu få till jättegoda sallader som både jag och Sofia komponerat ihop tillsammans.

Vill du köra nu fram tills dess på egen hand så är det bara att välja något av mina andra upplägg som du inte har och så hittar du sedan recept som fungerar bäst för dig!

Så håll utkik innan sommaren om du vill hänga på då och få en frisk och fräsch "salladsstart" på sommaren!

Under tiden kommer jag också försöka delge dig inspiration när det gäller din hälsa(fysiska och psykiska hälsan och lite andra "hacks").

Om du har följt mig så vet du att jag brinner för ProVtial-K2 som Dr Christina har tagit fram åt oss och jag måste bara delge vad en otroligt nöjd kund: Cathrin Häggbring sa till mig i förra veckan(fått tillåtelse av henne):

-De är super bra både för tänderna och håret fått beröm både från frissan och tandläkaren. Cathrin Häggbring.

Just detta med att det påverkar ens utseende också har jag typ aldrig nämnt tidigare men Cathrin har varit prenumerant på ProVital-K2 i snart 2 år och ser bättre ut nu än förr! Bara det är otroligt kul att höra 😍. (Tar man blodförtunnande medicin och vill börja med K2 så måste man kolla med sin läkare först, inte alls säkert den blodförtunnande medicinen går ihop med K2).

Och att må bra på utsidan är viktigt också för hälsan och apropå det så kommer vi ta in 2st ansiktsserum framigenom som vi har testat ut.

Ok, då vet du lite vad som händer framöver och ha en fin dag så återkommer jag snart med bra tips som tidigare!😊. 


Kram
Niclas

PS: Det är många "saker" ProVital-K2 är bra för så det var extra kul att delge att det kan bokstavligen synas på både tänder och hår 😊. Läs mer och beställ här om du inte har testat: 
https://vitaminotek.com/kosttillskott/provital-k2-prenumeration

Detta inlägg är i samarbete med min webbshop på https://vitaminotek.com där vi säljer kosttillskott och mina receptupplägg för 5:2-Dieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.