Bli mer positiv

Idag ger jag ett par tips om hur du kan bli mer positiv och förändra ditt liv

Hej!

Hoppas allt är kanon!
Idag vill jag att du tänker till lite, häng med i dagens inlägg så kanske du kan ta med dig något bra:

Vill du känna att du lättare klarar av hinder/problem som dyker upp i vardagen?

Då gäller det att tro på sig själv men också att du tänker mer positivt.😍💪

Om du varje morgon den närmaste veckan säger till dig själv:
Jag tror på mig själv, jag tror på mig själv, så kommer du få en bättre positiv tilltro till dig själv och intalar du dig varje morgon att du kommer klara av allt under dagen och bestämmer dig direkt när dagen börjar att du kommer kämpa och klara av varje hinder/problem du stöter på under dagen, så kommer du göra det lättare för dig.

Om du under dagen också försöker ha ett lugnt sinne, tex. Får du en negativ tanke så försök byta ut den tanken mot en fin bild eller "miljö" i ditt huvud. Lättast är om det är ett minne eller från en miljö du känner till. Tex. en helt fantastisk sommarkväll som du minns när du tar ett kvällsdopp i en helt spegelblank sjö eller hav.

För är ditt sinne lugnt och du inte är arg så är det bra för din hälsa.
Försök att undvika att bli arg. Känner du att du börjar bli arg så försök lugna dig snabbt genom att lägga dig ner om du kan, på en soffa tex. eller en säng. Så lugnar du ner dig snabbare.

Ett bra sätt att bli mer positiv som kommer att gynna dig är att börja ta bort de små negativa tankar du eventuellt kan tänkas få under en dag.

Det kan vara småsaker som du brukar "vinkla" till något negativt.
Tex. -Å nej, jag visste att det skulle regna idag.
-Å nej nu kommer jag bli sen in till jobbet idag.
-Nej, jag kommer aldrig klara av jobbet idag.
-Å nej, nu kommer jag säkert få punktering idag.

Det bästa för att bli av med "små" negativa tankar snabbt är att aktivt direkt tänka positivt om den negativa tanken istället.

Tex. Att det regnar spelar ju ingen som helst roll.
-Jag kommer hinna till jobbet i tid.
-Jag vet att jag kommer klara av jobbet när jag väl är där, inga problem, det löser sig.
-Någon punktering lär jag inte få idag!

Så du väljer alltså själv att du ska ha ett mer positivt tankesätt i stunden då du börjar tänka något negativt och ändra allt till en positiv framtoning istället för en aning negativ ton.

Gör du bara detta så kommer du se att positiva saker händer oftare och att allt ordnar sig oftare.

Så de flesta hinder du stöter på i livet kommer lösas lättare eller svårare beroende på vilken attityd du har i stunden.

Men du kanske tänker, jo men de hinder och problem jag stöter på är ju inga sådana där "småhinder" utan riktiga hinder/problem.
Ja så kan det vara MEN din attityd mentalt gentemot dem kanske inte är det bästa. Och det kan man alltid ändra på! Det väljer man själv.

Ofta har man rätt om man tänker att problem/hinder inte kan lösas, för att man ger upp lättare med den inställningen.
Men om man tänker att hinder man stöter på i livet inte är så stora som de upplevs vara så finns det jättestora chanser att ta sig förbi eller igenom dem.

Så ha alltid med dig i din attityd att du kan "ta bort" alla hinder/problem som uppstår, så ska du se att det oftast är möjligt att lösa eller ta sig igenom problemen eller de "hinder" i vardagen och i livet som uppstår.

Tänk så här: Jag tror på att problemet kommer att lösas plus att du ska lägga till tanken, -Jag vet att problemet kommer att lösa sig!

Så bara att du går in med en positiv attityd och att du intalar dig att du tror på det, gör oftast all skillnad i världen, att gå från en negativ inställning till en positiv gör att du till slut kan lära dig att tro att allt går att lösa, så genom att du har tilltron och alltid förväntar dig det bästa ska hända och inte det värsta så blir allt möjligt för dig att ta dig igenom eller lösa problem snabbare.

Så tänk inte ens tanken på det värsta utan försöka så mycket du kan instället tänka på det bästa som kan hända och fokusera på det. 

Ofta krävs det att man verkligen koncentrerar sig och alltid visualiserar att det bästa kommer att ske och att man tror på det, då ökar chanserna enormt att det blir så.

Testa i en vecka att vara lite extrem genom att prata med en positiv framtoning i allt som du säger, då kommer du efter en vecka att inse att tidigare så hade jag faktiskt en lite mer negativ ton och problem/hinder som jag då upplevde som rätt stora inte är så "farliga" längre.

Ha en fortsatt bra dag!

Kram

Niclas

PS: Ändra din attityd nu genom att göra om små negativa tankar du brukar ha till en positiv framtoning. Så fort du märker att du får en negativ tanke så ändrar du om den till en mer positiv framtoning. Koncentrera dig och visualisera alltid på att det bästa ska ske och tro på dig! Kram.

Detta kan förändra dig till en mer positiv människa som gynnar din hälsa.❤️

Läs gärna fler inlägg på bloggen: https://mryeah.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.