Gör detta för att hitta rätt väg i livet

Black Friday 50% rabatt på serum&kräm,
ange BLACKFR i kassan


Hej!

I förra inlägget skrev jag om hur man kan bli mer positiv m.m. och bl.a. nämnde jag om att ha ett lugnt sinne...tänker spinna vidare på det idag:

För tar du endast 10 min per dag till att sitta ner ostört (inga störningar såsom att tv´n är på eller så), helt tyst och blunda och låta tankarna vandra och sen efter ett tag fokusera på att andas in genom näsan och ut genom munnen (precis som att du blåser ut igenom ett sugrör,) alltså långsamt ut tills all luft är borta i lungorna och andas sen in igen.

När du andas in så ska du använda magen, ut med magen rejält vid inandning och sen in med magen igen vid utandning. Gör så här 6ggr. Efter det så tänker du på vad du är mest tacksam över och kan föra in "positivt tänk" som jag beskrev förra inlägget. Eller så låter du tankarna bara vandra under dessa 10 min utan att försöka tänka på nåt speciellt.

Om du också under dagen "rensar upp/tar bort" allt onödigt som tar din tid och fokus, så som att titta på TV och nyheter för mycket, eller skrolla i mobilen så fort du får en tid över (ja kanske kollar du i mobilen på nyheter m.m. även när du är på toaletten 😂),
så kommer du lagra upp en energi i din kropp istället och kunna ge livet en full chans att ta sig an allt med "rätt energi", ja du kommer bli ditt mer "energifyllda jag". 

Jag vet att det är lättare sagt än gjort men ofta kanske man bara sätter sig i soffan och sätter på TV´n (som stör ens livsfokus och vilseleder en och tar ens energi) och kollar i flera timmar, tänk till då istället och sätt inte på den utan ta 10 tysta minuter och andas som jag beskriver ovan.

Men är man rastlös av sig så är det absolut inte så lätt att få till allt som jag beskriver idag. Men försök.

Lägger du till att du under en period tar bort godisätande, alkohol, sex (eller onani) och nöjen som kan ta energi ifrån dig så kommer du få tillbaka din kraft. Testa i 2 veckor så får du se att din livsgnista kommer börja lysa upp igen som aldrig förr. ❤️

För när du tar bort allt som kan störa dig eller ta energi ifrån dig och du "tvingas" tänka inom dig ostört under många timmar om dagen så kommer du tänka till slut på vad det är du vill göra med ditt liv och hitta vägen genom din inre röst och ny kraft kommer till dig.

Det är ju rättvisst mot dig och världen och du får mer klarhet att veta vad du vill. 😍💪


Hoppas dagens inlägg gav dig något bra och ha en fortsatt fin dag!❤️


Kram 
Niclas

PS: Om du är en av de som missat mitt senaste upplägg med goda och bra recept så kolla in det här och beställ: 
https://vitaminotek.com/bok/hittadinkraft

Rätt så nyss så erbjöd vi ett nytt ansiktsserum och en ny ansiktskräm i shoppen och idag (25 t.om. 27 november) så har vi en Black Friday deal på dessa produkter + c-vitamin serumet, om man anger BLACKFR i kassans slutsteg.

50% rabatt endast på dessa 3 produkter och t.o.m. nu på söndag den 27 november, OBS! Så länge lagret räcker, beställ genom länkarna nedan och glöm ej lägga in rabattkoden BLACKFR under rabattkod och klicka spara där så ser du att rabatten slår igenom i kassan automatiskt:

https://vitaminotek.com/serum/advance-anti-aging-face-cream 

https://vitaminotek.com/serum/advance-anti-aging-face-serum 

https://vitaminotek.com/serum/naturligt-c-vitamin-serum-for-ansiktet

Eller se alla 3 produkterna bredvid varandra här:
https://vitaminotek.com/serum


Inlägget idag är i samarbete med mitt företag Vitaminotek AB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.