Hej då Polly Rocks

Polly Rocks

Polly Rocks är det godaste godiset jag vet. Helt sjukt gott!

Igår kväll måste jag medge att jag var bra sugen men måndag är en fasta dag. Jag höll mig för att åka ner till ICA. Bara inse att jag är sockerberoende fortfarande.

Att bestämma sig att endast äta nyttigt och 600kcal måndag och torsdag har verkligen gjort att jag fått upp ögonen på vad jag äter de andra 5 dagarna. Poletten har verkligen trillat ner nu och jag bestämt mig för att dra ner på godiset.

Lite idiotiskt att predika om en diet och sedan äta socker och skräpmat de andra dagarna. Blir till att välja bort godis och skräpmat. Endast nån enstaka gång får det bli:)

2 thoughts on “Hej då Polly Rocks”

 1. Hej igen. Följer dig med intresse.
  Det är nu kväll på min andra fastedag. Den första gick galant men just nu suger det tydligt i magen. Hoppas att det inte kommer att störa sömnen. Retsamt nog har jag 16 kolhydrater till godo och finner inget som som passar in. Fast de går kanske åt om jag suger på tummen en stund….

  1. Kul att höra från dig igen Björn. Får du störningar i sömnen så kan du sätta av kcal till ett glas mjölk och ta innan du lägger dig. Annars att räkna helt exakt är inte så viktigt…bara att du håller dig nära 600kcal eller lägre. Jag har själv fasta idag och kände mig riktigt hungrig nyss…men en kopp te gör susen.

   Det jag märkt angående sömnen är att jag vaknar lite tidigare.

   Känner du hunger så tänk på att du får äta som vanligt redan imorgon igen.

   Yeah!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.