Leif Mannerström, tänker testa 5:2-dieten i höst.

manneström 5 2-dieten

Expressen skriver idag om att Leif Mannerström ska ge 5:2 ett försök. Bara att önska honom lycka till!

Inatt blev det inte mycket sömn då minstingen hade feber. Sofia började tidigt och det blev VAB för min del. Men i morse gjorde jag i ordning dagens lunch till oss båda. Tror det tog 5 minuter att få till typ;) Det är mörkt på morgonen numera:

tomat
Först 100 gram körsbärstomater
mozzarellan
Sedan en halv Mozzarella.
löken
Lite lök, 20 gram.
cashew
Cashewnötter, ca 7 gram för Sofia och ca 19 gram till mig.
isberg
Blir rätt ofta lite Isbergssallad istället för Basilika.
klart
1 tsk olivolja, Äppelcidervinäger, örtkrydda och lite salt så vips så var det klart!
matlådan
Sedan allt ner i Sofia matlåda.
korvs
Min större pojk Alvin fick också vara hemma idag med mig och lillen. Jag gjorde korvstroganoff som han och jag älskar, han hade ingen koll på att jag åt min nyttiga meny utan han var mer intresserad av att få så mycket korvstroganoff det bara gick:)

Känner mig riktigt motiverad att “fasta” idag då det varit en del onyttigheter i veckan:)

Sedan vill jag bara informera att en del kan ha fått ett email av mig där man kan ladda ner e-boken på nytt. Ni som köpte den innan september har då tillgång till den lite snyggare varianten:) Jag har även gjort så att de som nu köper min e-bok får en nedladdningslänk så att man får e-boken direkt.

Ha en fin kväll nu!

2 thoughts on “Leif Mannerström, tänker testa 5:2-dieten i höst.”

    1. ca. 254 kcal för Sofia och ca 327 kcal för mig:) Enda skillnaden på min och hennes var att jag hade ca.19 gram cashewnötter medans Sofia hade endast ca 7 gram. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.