5:2-appen snart ute i App-Store och Google Play

Blir kul när jag får en stabil app i App-store och Google-Play. Jag kommer ta 15kr för den där och det är en summa för livstids utnyttjande och så länge den finns helt enkelt. Appen är skickad till App-store och Google Play nu så jag väntar bara att få den godkänd. Fördelen med just denna app kommer vara:

  • Recept byggs på kontinuerligt under resans gång. Dels från recept jag och Sofia testat fram men också från mina läsare som skickat in bra recept till söndagsreceptet. På så vis kommer 5:2-appen vara levande och uppdateras med nytt.
  • Appen kommer vara mer stabil, flyta på snabbare och funkar offline i tex. affärer med dålig täckning:) (Just detta är en stor skillnad mot min nuvarande app).
  • Sedan är jag lyhörd och kan lägga in fler saker i appen som är 5:2 relaterat. Tex bara enkla/snabba recept tror jag att flera än mig vill ha. För när man kört länge så är det skönt att bara ha jättenkla recept men ändå att de är nyttiga etc.
  • Detta kan vara vägen till något större då jag har bloggen och NI mina läsare, att vi tillsammans kan skapa en enkel väg och en inspirerande miljö så att allt blir långsiktigt hållbart. Och appen blir då ett “verktyg” för att fortsätta med 5:2.
  • Jag har skapat en meny i appen som heter Live-Album som vi får se hur det kommer funka, jag vet inte men lite kul om folk kan skicka in bilder på vad som helst rörande 5:2, tex matbilder, träningsbilder, före och efter bilder kanske;) Vad vet jag men det kan bli lite kul. Vi får se helt enkelt:)

Såhär kommer 5:2-appen se ut i början:

Ha en skön helg mina vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.