Dags att stärka immunförsvaret? + Ett enkelt kanontips som kommer göra gott för dig om du testar detta

Dags att stärka immunförsvaret?

Hej!

Tänkte ge dig ett enkelt kanontips idag men först:


Vår multivitamin som kan stärka ditt immunförsvar, för i den finns de olika B-vitaminerna(B1,B2, B3, B6, B9(folsyra) och B12 som behövs för bland annat kroppens nerbrytning av fett och omsättningen av kolhydrater.

De är också viktiga för immunförsvaret och nervsystemet samt för hud och muskler. Brist på B-vitaminer kan bidra till depressioner.


Sedan finns Vitamin A i med som stärker immunförsvaret och behövs för att synen ska fungera normalt. Vitaminen bidrar också till maximal celltillväxt i huden.


Jag går inte in på mer som finns i den nu, kolla på bilden ovan och läs mer här om den är intressant för dig. Men ett kosttillskott är som det låter ett tillskott så se till att äta en väl balanserad kost kost och lita inte enbart på att ditt kosttillskott ska göra jobbet.

Om man startar en prenumeration nu så får man den första burken helt gratis(endast portot tillkommer), läs mer i shoppen här. 

En dam som hade låga B12-värden fick upp sina värden till normalnivåer redan efter 4 månaders användning, så denna multivitamin fungerar verkligen. Är man vegetarian så äter de flesta B12-tillskott men många som inte är vegetarianer har brist på B12 ändå, så inte värt att chansa tycker jag 😍.

Ok, nu dagens enkla kanontips: 
Det jag vill du ska testa i en månad är att sluta med en sak som inte är bra för dig

och sedan ska du samtidigt börja med en sak som är bra för dig

Tex. Du kan sluta med att tex. göra något av följande: röka, snusa, alkohol, läsk, äta skräpmat. Ja du fattar, men sluta inte med allt på en gång utan bara en sak är tanken.

Sedan så börjar du samtidigt men något bra.
Som tex. något av följande: börja träna, börja promenera, börja cykla eller jogga, börja äta sallad på halva tallriken,  eller börja äta egengjord mat.

Du kan säkert komma på något bra som du vet skulle göra gott för dig.

Detta verkar kanske som ett litet tips men resultaten du kan få efter endast en månad är häpnadsväckande!
Sedan efter en månad kan du sluta med/dra ner på en annan "sak" som du vet är dålig för dig och börja med en annan ny bra sak.

På detta sätt kan dit liv bara bli bättre! 😊

Ha en fortsatt fin helg!

Kram
Niclas

PS: Starta en prenumeration på multivitaminen, just nu 0kr(bara dess porto tillkommer) på första burken, sedan endast 199kr+portot varannan månad, då burken räcker i 2 månader. 

Är du redan prenumerant hos oss på både ProVital-K2 och Krill så kan man alltid få Multivitaminen med på köpet(betalar portot för den bara), mejla in om du vill lägga till multivitaminen. Eller du kanske "bara" är prenumerant på ProVital-K2 eller Krill, då kan du lägga till Multivitaminen och få den på köpet första gången och sedan betala för den.

Är du ny och väljer alla 3 sorterna i shoppen nu så kommer det ske automatiskt framöver att Multivitaminen ingår.


Givetvis så är detta inlägg i samarbete med min shop/företag på Vitaminotek.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.