Då är första ljuset tänt

1:a advent redan!

Imorgon är vi inne i december redan!

Sista 6 veckorna har jag tränat ​mer än jag gjort annars, förutom nu den sista veckan då jag vurpade med cykeln och behövt vila kroppen. Vilade även från 5:2 /6:1 helt denna vecka. Men nu är jag fit for fight igen och kommer köra på med bodypump(gruppträning med skivstång och vikter).

Jag gillar den träningsformen då den verkligen tar hela kroppen och att man har en träningsledare som pushar!

Jag är inne i en fas där jag vill öka muskelmassan och gå upp några kg:) Så jag kommer inte kör diet fram till jul utan bara träna och bygga muskler. Men i januari kör jag igång igen! Då blir det 6:1 för mig och jag intar en mer coachingroll för att få igång dig att börja och komma igång med 5:2 eller 6:1.

​Jag funderar redan nu lite vad just du vill att jag ska fokusera på nästa år. Jag själv känner att nu kan "vi" 5:2 och vet att det fungerar och vi alla kan köra det när vi själva vill i perioder på året eller alltid om man nu vill det.

Så nästa år vill jag forska vidare och lägga till ytterligare "hälsoblock". Jag har lagt till vitaminen ProVital-K2 som jag noga har testat fram och sökt upp. Så nästa steg kanske är att fokusera på de 5 vanliga ätdagarna, alltså att jag tar fram bra nyttiga recept för dessa dagar. 

Inget utesluter det ena men bloggen kommer bli mer en hälsoblogg än bara om 5:2.​

Så klicka här nedan och välj 1 eller flera svar på denna fråga:

Saken är att jag känner att jag har täckt in hela 5:2-dieten med mina e-böcker, app och e-kurs, så jag vill verkligen veta vad just DU vill att jag ska fokusera/blogga om nästa år.

​Går bra att maila mig på niclas@mryeah.com om du hellre vill det.

Ha en fin söndag!

/Niclas​

4 thoughts on “Då är första ljuset tänt”

 1. Hej!

  Jag tycker det vore en bra ide’ att få nyttiga recept övriga dagar när man inte äter 5:2.

  Vill också tacka dej för allt arbete som du lägger ner för att man skall må bättre.
  Mvh Anki

  1. Hej Anki!
   Tack för feedbacken och dina ord:)
   Ja, jag känner också att det kan vara av stort intresse att fokusera på de övriga dagarna.
   Mvh
   Niclas

 2. Kul att du vill fortsätta coacha på bloggen. Det hjälper mycket. Ser fram imot ett nytt hälsoår tillsammans med bloggen din!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.