5:2 Success Stories och du kan vinna…

5:2-diet Success Stories

Jag hittade en bra sida där du kan läsa om folks framgångar med 5:2-dieten. Kolla in den här

I 5 dagar nu t.o.m. den 1 december kommer jag lotta ut 1st ProVital-K2 burk och 1st skidrem till de som lägger en beställning av minst 1st ProVital-K2 eller K2 Krill. Vinnarna presenteras i nästa vecka:) (Obs, har du redan beställt någon burk av mig under november eller har beställt fler än en burk innan så är du automatiskt med i dragningen)

Kom ihåg att nu är det gyllene tillfälle att beställa då de har 10% rabatt med, läs mer här.

Jag förespråkar ProVital-K2 för att jag tror stenhårt på detta och jag vet hur viktigt det är med ett starkt skelett, ett hjärta som får agera i frisk "miljö", och huden som är så viktig för oss.

Själv har jag haft exem ​hela livet denna årstid(mindre sista åren) men nu känner jag hur bra min hud mår efter att ha tagit ProVital-K2, det är de små ständiga förbättringar jag sett och nu efter över 3 månaders användning så är det helt ärligt flera positiva saker jag känner, tänderna är lenare..mindre plack då...ej ont i axlarna längre alls(kan ha att göra att jag tar K2 Krill också som har Omega3 i), kan träna för fullt nu och har gjort det i 5 veckor!

Min hud känns bra mycket fräschare. Min benmassa har säkert blivit tätare också liksom artärerna har blivit mer fria från kalcium som rört sig fritt och hjärtat påverkas positivt av detta.

När jag intervjuade Steven Burgess från USA berättade han att ProVital-K2 och K2 Krill förmodligen räddade hans liv, du kan höra den intervjun här​.

Vill du veta ännu mer så har jag bra info du kan följa här.​

Sedan har jag fått in av er att ni som testat ProVital K2 eller K2 Krill känner sig piggare, fått lenare tänder, blivit av med krämpor såsom i benen.​

Bästa 5:2-recept

Om du vill ha mina bästa 5:2-recept på PDF skickat till dig Gratis så kan du få dem i ett mail skickat till dig, ange bara din email nedan så kommer dem direkt till dig:


Här hemma har vi redan bakat lussebullarna, eller ja Sofia rättare sagt, en annan kavlade pepparkaksdegen:)

Alla som vill hänga på e-kursen om 5:2 får Gratis mina 2 e-böcker direkt skickat till sig för nedladdning:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.