Vilket väder, gäller att njuta! 8-10st sallader på gång sen och vi har planterat en massa växter…

I samarbete med min shop Vitaminotek

Hej!

Vilket sommarväder!

I helgen som var det bara att njuta ute. Släppa allt och bara njuta av den svenska försommaren.
Gäller att passa på, speciellt då hela maj var så kall.

Blivit lite grill med och fixa en hel del saker ute i trädgården. Sofia har planterat ner så många blomväxter. Hon har verkligen fått gröna fingrar och växterna har under ett par månader varit både inne och ute i sina krukor, ja de har varit som hennes små bäbisar och nu är dem äntligen planterade ute 😅 (tog kort nu imorse på det mesta som är planterat ute nu och som du kan se längre ner om du nu är intresserad av sånt :)  sen i sommar tänker jag ta samma bilder igen för att se när det blommar och lägga med i något inlägg)


Om ett par veckor blir jag klar med mina salladsrecept som jag nämnt om på bloggen här, om du har missat det. 

Inte klar än, tar lite längre tid än jag tror och speciellt nu när sommarvädret kom i helgen.

Det blir nog runt 8-10st salladsrecept och så kör vi innan semestern med fokus "sallader". Som 5:2 eller om man vill "bara" göra en sallad per dag, som lunch tex. och sen äta som vanligt resten utav dagen så är det kanon med! Och är man vegetarian tex. så kan man bara skippa att ha med där det är kött.

Min kära mor har precis fyllt 75 år och så har det varit mors dag. Vilken pigg 75-åring 😍!

Jag frågade vad hon önskade sig och hon sa: Vitaminerna. Min mor har tagit dem sedan 2014 och äter inga mediciner alls och
blev så glad när hon bl.a. fick det i present och säger;

Det är ju tack vare dem som jag mår så bra!! 😊

Det min mor tar är dessa numera 3 klassiska sorterna som kompletterar varandra:

ProVital-K2 (kalcium kommer dit det ska, in i benmassan..kan på så vis undvika benskörhet. Bra för hjärthälsan och artärväggarna som kan bli mer flexibla för att kalcium omdirigeras bort in till benmassan där det hör hemma. Tar du blodförtunnande medicin så måste du kolla med läkare innan om det är ok med just den medicinen du får.)

Krill  ("Omega 3" och kolin; håller nere inflammationer i kroppen så du kan undvika sjukdomar. Bra för hjärtat, den kardiovaskulära hälsan och levern.)

Multivitaminen (som kan motverka dåligt immunförsvar m.m.)

Även om man nu på sommaren kanske inte tar extra vitamin D3 så är dessa 3 sorter ovan perfekt att köra på med och Multivitaminen har lite D3 i sig ändå och ha bra D3-nivåer och få i sig på daglig basis är speciellt bra i dessa tider då det verkligen har visat sig ge en skyddseffekt mot luftvägssjukdomar:

Sista mars i år så blev man klar med forskning på Karolinska Institutet https://nyheter.ki.se/ny-forskning-om-d-vitamin-och-luftvagsinfektioner-viktig-for-riskgrupper
som visar att D3 har skyddseffekt och ta lite på daglig basis är perfekt. 

Tar man mer D3 så behöver man mer K2 och därför är D3 ihop med Provital-K2 riktigt bra, skrivit om detta här:
https://mryeah.com/las-detta-innan-du-proppar-i-dig-vitamin-d3/
   
Så intressant allt det här tycker jag som brinner för detta. Testa gärna i några månader (eller fortsätt att ta om du redan är prenumerant) av dessa 3 sorterna och må toppen som min mor och vi. Ja, i snart 7 år har hon tagit detta. Vi har kunder som efter de har haft ett uppehåll kommit tillbaka för då märker man tydligt skillnaden vad det gör.

Jag och Sofia tar såklart alla sorterna med även om Sofia kan glömma av att ta ibland😍Tex. Chatrin Häggbring från Kalmar som säger att jag gärna får dela med mig av det hon skrev till mig om Provital-K2:

"De är super, bra både för tänderna och håret fått beröm både från frissan och tandläkaren."  Så inte bara invärtes det kan göra gott.

Startar man en prenumeration på alla 3 sorterna så får man Multivitaminen med på köpet(portot bara för den). (Leverans sker varannan månad då varje burk räcker i 2 månader) + den bra rabatten på första burken på de respektive 2 andra sorterna, gäller en gång per kund.

Man kan välja att lägga i korgen var för sig i shoppen här
så får man Multivitaminen på köpet som slår igenom i kassan. Så riktigt bra deal att välja alla 3. Vill man inte ha alla 3 sorterna så kan man tex. välja ProVital-K2 och få D3 på höst/vinter på köpet(endast portot för D3 tillkommer) om man anger D3 som meddelande i kassan sen, ja om man vill. Läs mer här om det.

Och längre ner i shoppen kan man välja att beställa styckvis om man inte är intresserad av en prenumeration. Men vi har ingen bindningstid och man slipper framtida porton på prenumerationsalternativen, så läs gärna mer om det och få rabatten på första burken med 😍

  

Ok, hoppas sommarvädret håller i sig och så ska jag kämpa på med salladerna nu så vi kan köra en nyttig 5:2-period innan högsommaren!

Ha en riktigt fin dag!

Kram

Niclas

PS: Vill du köra på med "en" prenumeration på alla 3 sorterna som min mor så kan du beställa dem enkelt här:
https://vitaminotek.com/kosttillskott/prenumeration-pa-3-sorter

Det är bara att klicka Lägg i korgen på sidan ovan så får du alla rabatterna på en gång och klicka på Till Kassan och betala smidigt med Klarna eller kort så postar vi sen varannan månad och i framtida leveranser sen så kommer du få på faktura och ha hela 35 dagars inbetalningstid. Men inte nu första gången då du betalar enklast med Klarna eller Kort i shoppen.

(Är du redan prenumerant på nåt enstaka och vill lägga till någon prenumeration så är det bara att svara på detta mejl så återkopplar jag sen)Här kommer lite bilder från allt vårat planterande, se om det tar sig nu😊:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.