Vilket resultat, nu kör vi igen!

Hej hej! 😀
Nu är vi snart igång igen!
-
Vilket resultat alla har fått!!!(som var med på det nya 5:2-upplägget)
-
Och nu kör vi på igen.
Hoppas Du är med 😀
-
Det tog mig nästan 2 månader att skapa upplägget för det Nya 5:2.
Efter de första 2 veckorna med 800kcal/dag så hade jag en golfsemester(se ett kort från banan nedan jag tog) till Polen inplanerad i 6 dagar. Jag åkte...utan dator, skärmar och ja nästan mobilen med för jag kollade den sällan. Och nu är jag hemma igen.
-
Det är riktigt bra att blocka bort tid för att bara vara och göra det man tycker är kul. Mina ögon mådde kanon att vara borta från alla skärmar och det är verkligen bra att vara ute mycket.
-
Du kanske var med "våra" första veckor när vi körde med den Nya 5:2(800kcal/dag)...
-
Jag tänker att nu när vi ska köra igen så har jag "hottat" till upplägget. Jag har gjort så att man kan få på mejlen med recepten och de små filmsnuttarna vi hade dag för dag. Så på torsdag börjar man få mer info. Men man behöver bara regga igen här om detta är intressant.
Det är alltså på måndag om ca. 9 dagar som vi kör igång gemensamt igen.
-
Jag själv kommer köra 5:2 nu på måndag och tisdag igen. 💪 Och alla i FB-guppen kommer se det och hänga på.
-
Kram

Niclas

Klickar man på någon av bilderna nedan så kommer man så att man kan regga sig 😀 :

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.