Söndagsreceptet #7

I veckan testade jag linssoppan som inte såg god ut men smakade helt ok. Idag bjuder Helle på sin favoritsoppa ifrån Kelda:

karibisk

 

toscan

Mina favoriter är den Karibiska och toscanska tomatsoppan. Kokar först upp 100-200 g färsk broccoli (27-54 kcal) i 1 1/2 min. Häller av vattnet och i med soppan.( Brukar ta 1/2 förpackningen =2,5 dl, 210 kcal )och så får det bara koka upp. Super gott och perfekt till lunch & man blir MÄTT!

Tillsammans blir det 237-264 kcal beroende på hur mycket broccoli du tar.

Kan rekommendera även den heta nudelsoppan från viktväktarna. God men endast 89 kcal per port. –Från Helle-

Jag har lagt in detta recept i appen nu:

App_Store

googleplay

 

 

 

PS. Nu kan ni se i appen att även menyn Mr Yeah Podcast har dykt upp. Där kommer ni kunna lyssna på mina podcast när ni vill. Jag ska även intervjua folk framöver som relaterar till 5:2, fasta, träning och hälsa generellt. Just nu har jag precis startat och jag kommer försöka förbättra mina podcasts(ljudinspelningar där jag pratar) varje gång :)

podcastmryeah

 

podcasts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.