5 thoughts on “001 Hur jag startade med 5:2 och svaret på den vanligaste frågan”

    1. Oj, ja och jag ser att mitt andra podcast lägger sig ej under kategorin podcast fast allt ser rätt ut men ej rätt efter publish ….hmm tekniken funkar ej ibland ..får kolla upp detta, tack för uppmärksamheten Hans, mvh Niclas

  1. Hej Niklas! Har skrivit till dig ang. grönsaksbuljong som innehåller 6 kcal/100gr. Jag måste väl räkna in dom och likadant om jag kan tugga sockerfritt tuggummi under fastan. Kan inte hitta någonstans att du svarat?? Idag är första gången jag blev besviken när jag ställde mig på vågen. Gått upp 1,3kg på en vecka. Kan det bero på att jag var på fest i lördags eller att jag kommit igång med min styrketräning igen??

    1. Hej Hulda! Jo jag har nog svarat nånstans:) ja du ska räkna med det men det är ju inte mycket så gränsfall att du ens behöver tänka på det:) Exakt, fest och styrketräning som ger muskler….gör att du går upp;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.