3 thoughts on “5:2 Kokboken ute för er som vill ha fler recept”

  1. Hej Madelene! Det är inte så viktigt alls. Det är just kalorirestriktionen på 500kcal under en dag i sig som räcker egentligen. Men det kan tänkas ge något bättre effekt men det utreds och ej fastställt om det verkligen gör detta. Men jag återkommer när jag vet detta. Sedan kommer det ju rapporter mm om att äta frukost ska man osv. Jag har alltid ätit frukost och är man van vid det så är det lätt att dela upp på 3 måltider. Man får helt enkelt göra det som passar en bara du håller dina 500 kcal. Mvh Niclas

  2. ja, jag var i en bokhandel och bläddrade i den av Angela Dowden förra veckan, sen gick jag och beställde den på Adlibris! även om jag gillade er dagsmeny så behöver jag variation och dessutom gillar jag att laga mat, så en kokbok är bra att ha om man inte vill eller kan räkna ut alla kalorier själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.