1 år efter – 1 year later

thomasjohanssonpicture
fotograf Thomas Johansson

Aftonbladet MrYeah

Aftonbladet ville återknyta hur det har gått sedan förra året. Visst har jag slarvat med både kosten och träningen den sista tiden. Men håller vikten rätt bra ändå. Men nu på semestern har det blivit en del öl med:)

Blir allt att köra lite 5:2 och träning i höst igen.

1 vecka kvar på semestern, det är bara njuta!

———-

Aftonbladet the biggest Swedish newspaper wanted to reconnect with how things have gone since last year. Sure, I’ve been careless with both diet and exercise the last weeks.

Now when I have vacation I drink some beers:)

I will start with the 5:2 diet after my vacation.

1 week left so it´s time to enjoy this last week!

4 thoughts on “1 år efter – 1 year later”

 1. Hej Niclas! Har också kört 5:2 i ett år nu. Försöker vara strikt med 2 fastedagar i veckan utom på semestern då jag bara tar en. Har lite svårt för att hålla 600 kalorigränsen . Blir nog ett par hundra till på fastedagarna men jag är nöjd med resultatet så långt. – 8 kg på ett år. Låter inte så mycket och jag har en hel del kilon kvar innan idealvikten. Men jag tror att det är lättare att hålla vikten sedan om man inte går ner för snabbt. Så ännu en gång: Tack för 5:2 dieten ! Passar mig som handsken. Ha det bra! Hälsningar från en mycket nöjd Östgöte.

 2. Hej Niclas!!
  Jag kör 5:2 hela sommaren men träning har det inte blivit eftersom vi ligger säsong på camping ,men jag cyklar promenerar med hundarna .Nu har snart 1 år gått med 5:2
  och har gått ner 8 kg kan tyckas inte så mycket men hade jag inte börjat med 5:2 så hade jag haft dessa kvar och kanske mera .På mina icke faste dagar så blir det faktiskt något fikabröd .Ha en fortsatt bra sommar

 3. Härligt att höra Eva!
  Bra jobbat.
  Ja 8 kg är inte fy skam!

  Ha en fortsatt fin sommar och njut, en annan började jobba idag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.