Måndagen den 4:e oktober kör jag igång med ett enkelt recept

Sofias halloumisallad från PDF´n med 10 Supergoda Sallader som finns här: https://vitaminotek.com/kurser/10-supergoda-sallader

Hej!

Den 4:e oktober så kommer jag köra igång med ett par veckor med 5:2 igen 😊. Så att jag får en flygande/lättare start in i min träningshöst. I år tänker jag fokusera på något där jag rör mig lite mer, tex. börja med padel och/eller köra på med powerwalks och lite styrketräning hemma bara. Och cykla i regn blir det nog inte så mycket av.

Jag har inte känt att styrketräning på gymmet har varit så himla kul det sista året men jag kanske kommer igen där i framtiden😅.

Häng gärna på! Jag kommer köra med ett enkelt recept på mina 2-dagar, som jag kommer delge dig gratis. Jag kommer göra en bulgursallad som både jag och Sofia äter rätt så ofta nuförtiden. Det är så enkelt och smakar bra som matlåda dagen efter också.

Så tanken är att både halvfasta och komma igång med rörelse på ett mer strukturerat sätt än jag gjort nu i september tex.

I bulgursalladsreceptet kommer jag delge exakt så du enkelt vet hur du kan dela upp salladenen för en 800kcal-dag. Tanken är att man äter 2 portioner under 2-dagen så att det blir en 800kcal-dag, eventuellt om det finns utrymme till ett litet 3:e mål på em eller kvällen till en kopp te 😍.

Du kan såklart välja nåt annat recept du redan har eller så hittar du en massa i mina olika upplägg genom bilden ovan (som visar Sofias halloumisallad) eller här: https://vitaminotek.com/kurser

I vilket fall så vill jag bara att vi kommer igång😀.

Ha en bra dag och så håll utkik på bloggen när jag delger bulgurreceptet så kör vi på med start den 4:e oktober!

Kram

Niclas

PS: Ok, nu kör vi igång snart med att vara nyttiga och röra på oss mera. Håll utkik om nån vecka efter gratisreceptet som jag kommer att köra med i oktober. 😍 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.