Jag cyklar vidare…

morgonJag känner att jag inte har något mer att säga om 5:2, jag vet att det funkar men har inget mer att skriva om det….allt finns här på sidan. Så jag kommer gå vidare och kollar just nu på andra saker inom hälsa. Återkommer om detta!

De sista veckorna har jag tagit upp cyklingen igen. Pendlar 2-3 dagar i veckan numera.

Imorse tog jag denna bilden på väg till jobbet vid kl.07.20.

Det är verkligen underbart att cykla denna tid! Jag har pendlat i 3 år med cykel till jobbet tidigare(ca 9km enkel väg). Det verkligen botar axelkrämpor och musarm. En kickstart på dagen minst sagt! Jag mår kanon av det.

Ha en fortsatt skön Valborgsmässoafton och Grattis på dig kungen!

Mvh

Niclas

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.